-917

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

22.7.2024.
Bosiljka Obšivač
udova Vlatka, rođena Ćakić
1947. - 2024.
Bosiljka Obšivač
22.7.2024.
Matija - Maša Ivanković
udova Luke-Luše, rođena Majčica
1935. - 2024.
Matija - Maša Ivanković

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Koncert

Nagrađivani Kvartet 'Porin' nastupio u GKS-u

Metković, 26.7.2018. - U organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković te uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije večeras je u Galeriji GKS-a u sklopu Metkovskoga ljeta nastupio Gudački kvartet 'Porin'.

 Elektroopskrba

Sutra bez struje uz granicu s BiH

Metković, 26.7.2018. - Iz HEP-a javljaju da će sutra, 27. srpnja zbog interpolacije novoizgrađene GTS 10(20)/0,4 kV Metković 15 (Glibuša) bez električne energije od 9 do 14 sati biti potrošači naselja Glibuša.

 Predavanje

'Polarni san' Davora Rostuhara

Metković, 26.7.2018. - Uz ime Davora Rostuhara mogu se dodati apozicije poput pisac, fotograf, pustolov, sanjar, supermen…, sve to nakon što smo sinoć u Galeriji GKS-a bili na multimedijalnom predavanju o njegovoj ekspediciji na Južni pol u kojoj je Rostuhar sudjelovao potpuno sam, vukući gotovo 1200 kilometara za sobom 130 kilogramske saonice s opremom i namirnicama.

 Javni poziv

Javni poziv za pomoćnike u nastavi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Metković, 25.7.2018. - Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javni poziv za prijavu kandidata za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač za 2018./2019. školsku godinu u okviru projekta „Zajedno možemo sve! – 4“.

 

 Koncert

'Rišpet' raspjevao Sportsku ulicu

Metković, 25.7.2018. - U sklopu Metkovskoga ljeta sinoć je u Sportskoj ulici u organizaciji Ustanove za kulturu i sport nastupila Klapa 'Rišpet' te dobro zabavila i raspjevala publiku.

 Maraton lađa

Kominjani najbrži na Lađarskome kupu sv. Ilije

Metković, 25.7.2018. - Evo još jedne vijesti koju nismo stigli objaviti. Na Svetoga Iliju u Metkoviću je peti put održan Lađarski kup sv. Ilije, tj. Kup Grada Metkovića. Nastupilo je šest lađarskih posada, a nakon dvoboja najbrži su bili lađari kominskoga Gusara.

 Šport

Lara Bokšić i Iva Dominiković državne prvakinje

Metković, 25.7.2018. - Nedavno je naš četverac s kormilarom postao državnim prvakom, a već nam stiže vijest o uspjehu naših sportašica, ovaj put iz svijeta biciklizma. Prošle su nedjelje u Otoku podno Kamešnice naše dvije djevojčice postale državnim prvakinjama na utrkama XCO (Cross-County Olimpic) državnoga prvenstva.

 

 Glazba

Klapa 'Metkovke' promovirala spot s pjesmom ' Kapetan duše'

Metković, 25.7.2018. - Udruga Ženska klapa Metkovke osnovana je 10. ožujka 2018. i s radom je počela početkom travnja. Da nisu odmarale, pokazale su u subotu, 21. srpnja u Galeriji GKS-a na promociji svojega prvog spota za pjesmu Kapetan duše. Naime, predsjednica Udruge Aleksandra Lukić – Skelić nastavila je dugogodišnju i plodonosnu suradnju s Ivom Nuićem, Metkovcem sa saudijskom adresom.

 Gradska uprava

Gradonačelnik primio Vidu i Martinca

Metković, 23.7.2018. - Metkovski je gradonačelnik Dalobor Milan danas u svome uredu primio nositelje srebrne medalje s nedavnoga Svjetskog prvenstva u Rusiji Domagoja Vidu i Nikšu Martinca.

 Predstavljanje knjige

Sve što ste htjeli znati o forumu u Naroni

Metković, 23.7.2018. - U organizaciji Arheološkoga muzeja Narona prošle je srijede u Galeriji GKS–a održano predstavljanje vrijedne monografije 'Forum Naronitanum', čiji je autor akademik prof. Emilio Marin te njegovi suradnici Miroslava Topić, Toni Glučina, Giuseppe Lepore, Mirco Zaccaria, Hrvoje Manenica, Maja Bonačić Mandinić, Ivanka Vukšić, Vedran Kundić, Borko Vješnica, Ika Prpa–Stojanac, Damir Mihelić i Zdravka Hincak.

 Obavijest

Kratko zatvaranje Ul. I. L. Ribara za promet

Metković, 23.7.2018. - Metković d.o.o. obavještava građane da će zbog spajanja objekta na vodoopskrbnu mrežu u ulici Ive Lole Ribara dio ulice danas od 8 sati do 10:30 biti zatvoren za promet te mole vozače da koriste alternativne smjerove.

 

 Obavijest

'Veliko putovanje maloga puža' održat će se u GKS-u

Metković, 23.7.2018. - Zbog velike vjerojatnosti kiše u poslijepodnevnim satima, lutkarski mjuzikl 'Veliko putovanje maloga puža', što se danas trebao održati uz crkvu sv. Nikole, bit će premješten u kazališnu dvoranu GKS-a. Vrijeme ostaje isto – 21 sat.

 

 Obavijest

Sutra se Sportska zatvara od 14 do 24 sata

Metković, 23.7.2018. - Zbog koncerta Klape 'Rišpet', koji će se održati u Sportskoj ulici u utorak, 24. srpnja od 21 sat, za sav promet i parkiranje bit će od 14 sati do 24 sata zatvorena Sportska ulica od svojega početka do Cafe bara 'Vibe'. Građani se mole za strpljenje i korištenje obilaznih smjerova.

 

 Kino

Ljetno kino kao nekada

Metković, 23.7.2018. - Metkovci su sinoć, među prvima u Hrvatskoj, imali prigodu pogledati pretpremijeru Universalova ljetnog hita 'Mamma mia: Here we go again'. Odziv publike je bio dosta velik, čekalo se u redu, pa je naše ljetno kino podsjećalo na davna vremena, kada bi gledalište uz Neretvu bilo popunjeno gotovo svaku večer. Hrvatska je premijera bila u subotu u Puli, jučer u Metkoviću, Dubrovniku i Hvaru, a sura će biti u Visu i Komiži.

 

 Kino

Večeras u Ljetnome kinu pretpremijera filma 'Mamma mia: Here we go again'

Metković, 22.7.2018. - Sinoć je u Ljetnome kinu 'Pobjeda' prikazan Universalov ljetni hit 'Skyscraper', a večeras nam od istoga distributera, tvrtke 'Editus', pretpremijerno stiže još jedan.

 Koncert

Metkovska se publika prvi put susrela s 'reed' kvintetom

Metković, 22.7.2018. - Izvrstan glazbeni doživljaj metkovskim je ljubiteljima klasične glazbe 17. srpnja pružio Kvintet 'Kalamos', koji je u sklopu Metkovskoga ljeta nastupio u Galeriji Gradskoga kulturnog središta.

 Izložba

Atraktivna izložba školjaka mekušaca u PMM-u

Metković, 22.7.2018. - Gostujuća izložba Hrvatskoga prirodoslovnoga muzeja, koju svakako preporučujemo pogledati, otvorena je 17. srpnja u Prirodoslovnome muzeju Metković. Riječ je o vrijednoj donaciji ljuštura mekušaca, koje je HPM-u darovao umirovljeni sveučilišni profesor Miroslav Mikula, koji je tijekom 70 godina prikupio 5775 primjeraka ljuštura, raspoređenih u 565 vrsta.

 Tradicija

Manenici most, a Paviću velika skakaonica

Metković, 22.7.2018. - Prošao je Sveti Ilija i druge obveze zbog kojih nismo stigli objaviti neke vijesti. Pa počnimo sa skokovima u Neretvu, koje svake godine organizira Udruga 'Ispod mosta'.

 Šport

Metkovci burno pozdravili Domagoja Vidu

Metković, 21.7.2018. - Da Neretvani drže do svojih zetova najbolje svjedoči primjer iz Vida. U čast svojih zetova oni su jednoj ulici dali ime Zetovska ulica. Koliko znamo, nigdje u Hrvatskoj nema takve ulice, a vjerujemo ni u svijetu.

 Gradska uprava

Svečana Sjednica Gradskoga vijeća povodom Dana Grada Metkovića

Metković, 20.7.2018. - Pod predsjedavanjem Hrvoja Bebića sinoć je u kazališnoj dvorani Gradskoga kulturnoga središta održana Svečana sjednica Gradskoga vijeća Grada Metkovića, na kojoj su dodijeljena javna priznanja.

 Izložba

'Šumovi' Vesne Zdenik izloženi u Galeriji GKS-a

Metković, 20.7.2018. - Metkovski ogranak Matice hrvatske svake godine uoči Svečane Sjednice Gradskoga vijeća Grada Metkovića u Galeriji GKS-a organizira likovnu izložbu, ovaj put izložbu fotografija Šumovi autorice Vesne Zednik.

 In memoriam

Sjećanje na preminule Metkovce i poginule metkovske branitelje

Metković, 20.7.2018. - Povodom Svetoga Ilije i Dana Grada Metkovića jučer su na Gradskome groblju sv. Ivana Nepomuka i pred spomenikom poginulim metkovskim braniteljima u Domovinskome ratu položeni vijenci i zapaljene svijeće.

 Koncert

Maja Šuput zabavljala Metkovce i goste grada

Metković, 20.7.2018. - Uoči Svetoga Ilije i Dana Grada Metkovića na Trgu dr. Franje Tuđnana tradicionalno nastupi netko s hrvatske estrade. Ove je godine izbor pao na Maju Šuput koja je privikla brojnu, mahom mlađu publiku.

 Tradicija

Budi se metkovski 'Ponte rosso'

Metković, 20.7.2018. - Kada smo jutros kvarat do šest, s veselim slavljem zvona sa zvonika crkve sv. Ilije, krenuli u 'inspekciju', u zraku je bilo ugodnih 19 stupnjeva. Uz Neretvu su se već uvelike vrtjeli ražnjevi, a iz improviziranih šatora i autoprikolica počeli su izlaziti pospani trgovci raznim stvarima, od kojih se neke može kupiti samo na 'derneku'.

 Obavijest

Zbog koncerta zatvara se Sportska i Trg F. Tuđmana

Metković, 18.7.2018. - Obavještavaju se građani da će danas (18. srpnja) zbog koncerta Maje Šuput od 12 sati do 24 sata biti privremeno zatvoren promet motornim vozilima u Sportskoj ulici i na Trgu dr. Franje Tuđmana. Mole se vlasnici motornih vozila da ih u navedeno vrijeme ne ostavljaju i parkiraju na tim mjestima, da koriste obilazne smjerove te sa budu strpljivi i poštuju prometnu signalizaciju.

 

 Predstavljanje knjige

Put svetosti fra Alekse Benigara

Metković, 18.7.2018. - Povodom 30. obljetnice smrti hrvatskih misionara, sluga Božjih oca Ante Gabriće i fra Alekse Benigara, danas će u Gradskoj knjižnici u 20 sati biti predavanje s predstavljanjem knjige Matije Maše Vekić Put svetosti fra Alekse Benigara. Predstavljači su Ružica Martinović Vlahović i Matija Maša Vekić, a nastupit će Mandolinski sastav župe sv. Nikole.

 

 Koncert

Zbog dočeka 'Vatrenih' prolongiran koncert 'Žene u glazbi'

Metković, 17.7.2018. - Koncert iz ciklusa Žene u glazbi, posvećena 95-oj obljetnici smrti Dore Pejačević, sinoć je u sklopu Metkovskoga ljeta trebao biti održan u Galeriji GKS-a, no neočekivano kašnjenje programa dočeka naše reprezentacije učinilo je publiku malobrojnom.

 Komentar

Što bismo mi bez pastira svog?

Metković, 16.7.2018. - Svaka vrsta ljudskog suživota zasnovana je na: davanju-primanju, ljubavi za drugoga, žrtvi za druge u dijapazonu do davanje života za druge. Razumljivo mi je da od svega što sam naveo, najteže nam pada žrtva svog života. To je više nego razumljivo. Instinkt za preživljavanjem, nije sebeljublje, već naprosto urođeni instinkt za preživljavanjem. Ipak u određenim okolnostima životnog kolopleta, čovjek sasvim svjesno načini i taj najdramatičniji korak.

 Šport

Mnoštvo navijača pratilo utakmicu na velikom LCD videozidu

Metković, 15.7.2018. - Nismo došli do kraja, nedostajalo je samo malo sportske sreće, no u Sportskoj se ulici i nakon utakmice pjevalo. Mi smo je posjetili pola sata uoči utakmice (naslovna fotografija) te početkom drugog poluvremena i nakon utakmice.

 Javni poziv

Dođite na zajedničko gledanje utakmice

Metković, 15.7.2018. - Koliko smo doznali guglajući, u Hrvatskoj osim Metkovića Sportsku/Športsku ulicu imaju Velika Gorica, Dugo Selo, Čakovec, Varaždin, Belica, Donja Bistra, Ivanić Grad, Našice, Buzet i Zagreb, dok Bilje ima Športovu ulicu. Naša je posebna po tome što su uz nju gotovo svi važni gradski sportski objekti, ali i većina kafića pa se nametnula kao mjesto kolektivnoga gledanja utakmica hrvatske reprezentacije.

 Šport

Ponovimo gradivo

Metković, 15.7.2018. - Dobro jutro vama kasnolijegačima i vama ranoustajačima. Danas je Dan 'D'. Neće škoditi malo obnove znanja iz navijačkih i domoljubnih pjesama. Ima ih na stotine, a mi smo izabrali neke od njih. I ne zaboravite sutra doći na Trg Franje Tuđmana na kojem će se gledati finale svih finala. I osjetiti zajedništvo pogubljeno na bespućima povijesne zbiljnosti.

 Šport

Nakon sedam dana veslači ponovno na Neretvi

Metković, 14.7.2018. - Na četvrtoj Regati osmeraca Neretva Open danas je nastupilo 11 posada, koje su u više kategorija veslale na stazi dužine 4,5 km od Kule Norinske do Velike rive u Metkoviću.

 Šport

Veslačko druženje uoči regate osmeraca

Metković, 14.7.2018. - Veslački klub 'Neretvanski gusar' sinoć je, uoči današnje regate osmeraca, na Unki ugostio svoje sportske prijatelje i sponzore.

 Kino

Ljetno kino 'Pobjeda' otvorilo vrata filmoljupcima

Metković, 13.7.2018. - Projekcijom ljetnoga filmskog hita Ant-man i Wasp večeras je na Ljetnoj sceni GKS-a započeo niz filmskih projekcija uz Neretvu.

 Manifestacije

Izmjene u programu Metkovskoga ljeta

Metković, 13.7.2018. - Došlo je do određenih izmjena u programu Metkovskoga ljeta. Tako će se promocija spota Ženske klape 'Metkovke' održati 21 sat, u subotu, 21. srpnja u Galeriji GKS-a, dok će se koncerti predviđeni u dvorištu obitelji Barbir na Verajinu guvnu premjestiti, također, u Galeriju GKS-a.

 Obavijest

Zatvara se Sportska i Trg Franje Tuđmana

Metković, 13.7.2018. - Obavještavaju se građani Metkovića da će u nedjelju, 15. srpnja 2018. od 11 do 24 sata, zbog postavljanja videozida radi praćenja finalne utakmice Svjetskoga nogometnog prvenstva 2018., za sav promet biti zatvorena Sportska ulica (u cijelosti od početka do pomoćnoga igrališta) i Trg dr. F. Tuđmana. Stoga se vlasnici motornih vozila mole da ih u naznačenom vremenu ne ostavljaju i parkiraju na tome prostoru. Također, mole se sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kao i korištenje obilaznih smjerova.

 

 Obrazovanje

Ravnatelj Jurković primio sudionike državnih prvenstava

Metković, 13.7.2018. - Ravnatelj Gimnazije Metković Jozo Jurković jučer je upriličio prijam za desetero učenika svoje škole koji su bili pozvani na državna natjecanja i smotre. Čestitavši njima i njihovim mentoricama, darovao im je vrijednu knjigu Osmojezični medicinski enciklopedijski rječnik, čiji je autor Neretvanin Jozo Marević.

 Gradska uprava

Poznati ovogodišnji laureati

Metković, 12.7.2018. - U Zgradi političkih stranaka danas je pod predsjedavanjem Hrvoja Bebića održana XI. Sjednica Gradskoga vijeća Grada Metkovića na kojoj se našlo 11 točaka.

 Gradske vijesti

Stanovnici Predolca položili ispit iz strpljivosti

Metković, 12.7.2018. - Napokon se vidi kraj radovima na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže i odvodnje otpadnih voda u dijelu Ulice Vladimira Nazora i na Lovačkome putu.

 Šport

Ludnica u Metkoviću

Metković, 12.7.2018. - Fantastičan prolaz naše nogometne reprezentacije u finale Svjetskoga prvenstva u Rusiji izazvao je slavlje u Metkoviću, koje je s obzirom na veličinu grada bilo jedno od većih. Mi smo zabilježili nekoliko detalja prije i poslije te uzbudljive utakmice. A kako će tek biti u nedjelju, jer kada smo psihološki izdržali zaostatak protiv Engleza, možemo proći i Francuze.

 Gospodarstvo

Poboljšajte konkurentnosti i učinkovitost

Metković, 10.7.2018. - Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“, Referentna oznaka: KK.03.2.1.18.

 Koncert

Sumprešavanje swingom u Gradskome parku

Metković, 10.7.2018. - Nakon što su ga protekli tjedan bili 'okupirali' kajakaši i kanuisti, Gradski se park vratio Metkovskome ljetu. I to na najbolji način – koncertom splitske grupe Repassage (Peglanje).

 Glazba

Pjevaču i po stranica i po

Metković, 9.7.2018. - Danas je u Slobodnoj Dalmaciji na stranici i pol izašao članak o metkovskome tenoru Branku Medaku, neretvanskome Coci, kako ga sve češće nazivaju. Povod je svakako treća nagrada koju je pjesmom Kad zapiva Dalmacija osvojio na Splitskome festivalu. Svakako kupite Slobodnu.

 

 Koncert

'Repassage' nastavlja 'Metkovsko ljeto'

Metković, 9.7.2018. - Pozivamo vas večeras u naš Gradski park na koncert zanimljive splitske grupe Repassage, koja njeguje tzv. gipsy swing i svira hitove Djanga Reindharta i Stefana Grapellija. Koncert započinje u 21 sat i ulaz je slobodan.

 

 Šport

Metkovski četverac s kormilarom prvak Hrvatske

Metković, 9.7.2018. - Ovih smo dana živjeli uz veslanje i upravo posljednjega dana EP-a u kajak-kanu maratonu Metković 2018. iz Zagreba nam je stigla fantastična vijest. Nakon dvadeset godina imamo muške prvake Hrvatske!

 Šport

Zatvoreno EP u kajak-kanu maratonu Metković 2018.

Metković, 9.7.2018. - Posljednjega dana Europskoga prvenstva u kajak-kanu maratonu Metković 2018. popodnevni termin je ostavljen za najvažniju utrku – muškaraca u kajaku dvosjedu u kojoj je su s vremenom 1:54:46.36 slavili Mađari Adrián Boros i László Solti, no izvrsni su bili Francuzi i Španjolci, koji su nakon 29,8 km i šest portaža za pobjednicima zaostali tek tridesetak sekunda.

 Šport

Posljednji dan EP-a Metković 2018.

Metković, 8.7.2018. - Nakon osvajanja srebrne medalje Vanese Tot jučer su se popodne još veslala utrka kajakaša na 29,8 km, u kojoj su nastupili naši Franjo Znidarić i Marin Lipovac. Zauzeli su 17. i 21. mjesto od 26 natjecatelja. Prvo je mjesto zauzeo Portugalac José Ramalho s vremenom 2:05:35.92, dok su dva Mažara za njim ušla u cilj sa zakašnjenjem od 13.38 i 14.15 sekunda.

 Šport

Metković prije i poslije Rusije

Metković, 8.7.2018. - Uobičajeno smo jučer prošetali središtem grada i zabilježili stanje navijačke populacije prije i poslije utakmice hrvatske reprezentacije. Bogu hvala, bolji je pobijedio i Rusi, kako je duhovito rekao HRT-ov komentator, idu kući, a naši put Moskve.

 Šport

U parku zavijorila i hrvatska zastava

Metković, 8.7.2018. - Prvi put je na Europskome prvenstvu u kajak-kanu maratonu Metković 2018. na pobjedničko postolje stupila hrvatska veslačica, a na jednom od triju jarbola zavijorila hrvatska zastava.

 Šport

Vanesa Tot Hrvatskoj donijela srebrnu medalju

Metković, 7.7.2018. - Trećega dana Europskoga prvenstva u kajak-kanu maratonu Metković 2018. u prvoj su utrci u kanuu startale žene na stazi dugoj 15,4 km. Među jedanaest natjecateljica bila je i naša Vanesa Tot, koja je u dramatičnoj završnici uspjela obraniti drugo mjesto.

 Šport

Sestre Pavlešin solidno izveslale maraton

Metković, 6.7.2018. - Završene su dvije prve jutarnje utrke. Među juniorkama u kajaku dvosjedu pobijedila je mađarska posada Tófalvi Viktória / Rugási Csilla s vremenom 1:22:56.05, a naše predstavnice Leona i Nataly Pavlešin zauzele su 8. od 10 mjesta. Za pobjednicama su zaostale 9:39.68. Nažalost, Bruno Kumpez u kanuu jednokleku, muškarci do 23 godine, nije uspio maraton odveslati do kraja.

 Oglas

Tjedan keramike i sanitarije u prodajnom centru AT Kerametal

Metković, 6.7.2018. - Ljubuški AT Kerametal poziva vas da s njima proslavite njihov 29. rođendan i uživate u super rođendanskim popustima kroz cijeli tjedan!

 Priroda

Upoznajte bolje NP Krka

Metković, 6.7.2018. - U sklopu Europskoga prvenstva u kajak-kanu maratonu Metković 2018. tijekom vikenda će se na Trgu kralja Tomislava predstaviti Nacionalni park Krka.

 Šport

Ranojutarnja ljepota

Metković, 6.7.2018. - Osvanulo je lijepo jutro, koje još ljepšim čine ovakvi prizori uz Neretvu. Pozivamo vas da dođete podržati natjecatelje na EP-u Metković 2018., naravno posebno naše.

 Šport

Uspješno okončan prvi dan EP-a Metković 2018.

Metković, 5.7.2018. - Položen je prvi pravi ispit. Za nama je prvi dan Europskoga prvenstva u kajak-kanu maratonu Metković 2018. Sve je besprijekorno funkcioniralo i čuje se da su iz Europske kajakaške asocijacije jako zadovoljni.

 Obavijest

Posjetite Jamu u Predolcu

Metković, 5.7.2018. - Jama u Predolcu i Edukativni centar Congeria za vrijeme trajanja Europskoga prvenstva u kajak-kanu maratonu Metković 2018. imat će radno vrijeme od 10 sati do 22 sata i to uz promotivne cijene od 15 kn za odrasle i slobodan ulaz za djecu i mlade.

 

 Šport

Održane prve utrke EP-a u kajak-kanu maratonu

Metković, 5.7.2018. - U prvim utrkama Europskoga prvenstva u kajak-kanu maratonu Metković 2018. jutros su se natjecale kajakašice u kategoriji juniorki i do 23 godine te kanuistice i kanuisti u juniorskoj kategoriji.

 Šport

Pratite uživo EP u Metkoviću

Metković, 5.7.2018. - Utrke na Europskome prvenstvu u Metkoviću možete uživo pratiti putem ovoga linka.

 

 Šport

Svečano otvoreno EP u kajak-kanu maratonu Metković 2018.

Metković, 5.7.2018. - Na ljetnoj pozornici GKS-a jučer je u poslijepodnevnim satima održano svečano otvorenje Europskoga prvenstva u kajak-kanu maratonu Metković 2018.

 Obrazovanje

Gradonačelnik primio uspješne učenike OGŠ Metković

Metković, 5.7.2018. - Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan jučer je u svojemu uredu primio učenike Osnovne glazbene škole Anteu Filipu Stojić, Darka Tota i Ivana Frana Stojića te ravnatelja škole prof. Zvonka Kneževića, koji je ujedno i mentor Ivanu Franu, dok je mentorica ostalih dvoje učenika prof. Erna Čizmić Rebić bila spriječena nazočiti prijmu.

 stanovanje

Odabir neprodanih stanova iz Programa POS-a

Metković, 4.7.2018. - Pozivaju se kandidati s Konačne liste prvenstva Grada Metkovića, klasa:370-01/18-01/04 urbroj:2148/01-02-18-17 od dana 12. lipnja 2018. godine, da se odazovu odabiru preostalih neprodanih stanova iz Programa POS-a na lokaciji Metković.

 Obavijest

Ne parkirajte u petak u Sportskoj

Metković, 4.7.2018. - Iz Grada Metkovića mole vlasnike vozila da u petak, 6. srpnja od 12 sati do 24 sata zbog održavanja manifestacije 'VI. Metkovska cipolijada' svoja vozila ne parkiraju u Sportskoj ulici i na Trgu dr. Franje Tuđmana u Metkoviću jer će na tim mjestima promet biti otežan.

 

 Šport

Hrvatskoj dvije medalje na natjecanju veterana

Metković, 4.7.2018. - Jučer je na Neretvi završen ECA Masters Cup, veteransko natjecanje u kajak-kanu maratonu, na kojemu je nastupilo preko stotinu veslača i veslačica podijeljenih u osam starosnih kategorija. Hrvatska je osvojila jednu srebrnu i jednu brončanu medalju.

 Gradske vijesti

Radovi u središtu i na periferiji grada

Metković, 3.7.2018. - U Metkoviću se trenutno na dvama mjestima obavljaju radovi na uređenju nogostupa, tj. na asfaltiranju kolnika.

 Šport

Započeo VIII. Memorijalni malonogometni turnir 'Eugen Erjauc'

Metković, 3.7.2018. - Na malonogometnome igralištu u Orašini sinoć je gradonačelnik Dalibor Milan otvorio VIII. Memorijalni malonogometni turnir, koji se igra u spomen na poginuloga hrvatskog branitelja Eugena Erjauca.

 Šport

Veteranska natjecanja kao generalka EP-u

Metković, 2.7.2018. - Prvoga dana veteranskih natjecanja u sklopu Europskoga prvenstva u kajaka-kanu maratonu Metković 2018. veslalo se u kajaku jednosjedu i kanuu jednokleku u muškim i ženskim starosnim kategorijama gradiranima po pet godina od 35 godina naviše.

 Film

Nastavlja se Metkovsko ljeto

Metković, 2.7.2018. - Kino 'Pobjeda' danas gostuje na desnoj strani grada s izvrsnom crtanim filmom Nevjerojatna priča o divovskoj kruški. Projekcija će početi u 21 sat na platou pred crkvom sv. Nikole, a film je sinkroniziran na hrvatski pa ga mogu pratiti i najmlađi. Projekcija ne može započeti ranije zbog dnevnoga svjetla.

 

 Šport

Dođite na Neretvu i podržite kajakaše i kanuiste

Metković, 2.7.2018. - Jutros smo zabilježili završne pripreme za veteranske utrke koje počinju u 10 sati te poslijepodne u 15 sati. Lijep je dan i dođite na Neretvu na potezu od Lučkoga mosta do Veletržnice te podržite bivše aktivne veslače koji još uvijek žive za veslanje.

 Šport

Ima Boga!

Metković, 2.7.2018. - Ima Boga! – jasno se dalo iščitati sa Subašićevih usana nakon što je Dancima obranio prvi penal i odškrinuo vrata našoj reprezentaciji za prolaz u četvrtinale.

 Šport

D-1

Metković, 1.7.2018. - Sutra započinje Masters Cup – veteranski dio Europskoga prvenstva u kajak-kanu maratonu Metković 2018. Natjecanja će trajati dva dana, u srijedu je svečano otvorenje EP-a na Ljetnoj sceni GKS-a, a od četvrtka do nedjelje natječu se aktivni sportaši i sportašice.

 

Vijesti iz 7. 2018.
ukupno 70

Nagrađivani Kvartet 'Porin' nastupio u GKS-u

Sutra bez struje uz granicu s BiH

'Polarni san' Davora Rostuhara

Javni poziv za pomoćnike u nastavi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

'Rišpet' raspjevao Sportsku ulicu

Kominjani najbrži na Lađarskome kupu sv. Ilije

Lara Bokšić i Iva Dominiković državne prvakinje

Klapa 'Metkovke' promovirala spot s pjesmom ' Kapetan duše'

Gradonačelnik primio Vidu i Martinca

Sve što ste htjeli znati o forumu u Naroni

Kratko zatvaranje Ul. I. L. Ribara za promet

'Veliko putovanje maloga puža' održat će se u GKS-u

Sutra se Sportska zatvara od 14 do 24 sata

Ljetno kino kao nekada

Večeras u Ljetnome kinu pretpremijera filma 'Mamma mia: Here we go again'

Metkovska se publika prvi put susrela s 'reed' kvintetom

Atraktivna izložba školjaka mekušaca u PMM-u

Manenici most, a Paviću velika skakaonica

Metkovci burno pozdravili Domagoja Vidu

Svečana Sjednica Gradskoga vijeća povodom Dana Grada Metkovića

'Šumovi' Vesne Zdenik izloženi u Galeriji GKS-a

Sjećanje na preminule Metkovce i poginule metkovske branitelje

Maja Šuput zabavljala Metkovce i goste grada

Budi se metkovski 'Ponte rosso'

Zbog koncerta zatvara se Sportska i Trg F. Tuđmana

Put svetosti fra Alekse Benigara

Zbog dočeka 'Vatrenih' prolongiran koncert 'Žene u glazbi'

Što bismo mi bez pastira svog?

Mnoštvo navijača pratilo utakmicu na velikom LCD videozidu

Dođite na zajedničko gledanje utakmice

Ponovimo gradivo

Nakon sedam dana veslači ponovno na Neretvi

Veslačko druženje uoči regate osmeraca

Ljetno kino 'Pobjeda' otvorilo vrata filmoljupcima

Izmjene u programu Metkovskoga ljeta

Zatvara se Sportska i Trg Franje Tuđmana

Ravnatelj Jurković primio sudionike državnih prvenstava

Poznati ovogodišnji laureati

Stanovnici Predolca položili ispit iz strpljivosti

Ludnica u Metkoviću

Poboljšajte konkurentnosti i učinkovitost

Sumprešavanje swingom u Gradskome parku

Pjevaču i po stranica i po

'Repassage' nastavlja 'Metkovsko ljeto'

Metkovski četverac s kormilarom prvak Hrvatske

Zatvoreno EP u kajak-kanu maratonu Metković 2018.

Posljednji dan EP-a Metković 2018.

Metković prije i poslije Rusije

U parku zavijorila i hrvatska zastava

Vanesa Tot Hrvatskoj donijela srebrnu medalju

Sestre Pavlešin solidno izveslale maraton

Tjedan keramike i sanitarije u prodajnom centru AT Kerametal

Upoznajte bolje NP Krka

Ranojutarnja ljepota

Uspješno okončan prvi dan EP-a Metković 2018.

Posjetite Jamu u Predolcu

Održane prve utrke EP-a u kajak-kanu maratonu

Pratite uživo EP u Metkoviću

Svečano otvoreno EP u kajak-kanu maratonu Metković 2018.

Gradonačelnik primio uspješne učenike OGŠ Metković

Odabir neprodanih stanova iz Programa POS-a

Ne parkirajte u petak u Sportskoj

Hrvatskoj dvije medalje na natjecanju veterana

Radovi u središtu i na periferiji grada

Započeo VIII. Memorijalni malonogometni turnir 'Eugen Erjauc'

Veteranska natjecanja kao generalka EP-u

Nastavlja se Metkovsko ljeto

Dođite na Neretvu i podržite kajakaše i kanuiste

Ima Boga!

D-1

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01