-908

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

13.7.2024.
Matija - Maša Borovac
supruga Ivana, rođena Šalinović
1953. - 2024.
Matija - Maša Borovac

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Čestitka

Veslači ispratili Staru

Metković, 31.12.2011. - Evo i jedne fotovijesti za sam kraj 2011. koju su veslači metkovskoga Neretvanskog gusara tradicionalno ispratili na Neretvi, uputivši tako čestitku svim građanima doline Neretve, svojim sponzorima i sportskim prijateljima.

 

 Maraton lađa

Izvještajna skupština ULN

Metković, 30.12.2011. - Udruga lađara Neretve održala je Izvještajnu skupštinu na kojoj je podneseno izviješće o radu Udruge u 2011. te predočeno financijsko izviješće. Iako se Skupština trebala održati početkom sljedeće godine održana je jučer jer sadašnjoj Upravi istječe mandat, a htjelo se i 2011. završiti s položenim računima.

 Koncert

Glazbeni oproštaj od 2011.

Metković, 29.12.2011. - Već tradicionalno Prosinačke svečanosti su na najljepši način završene Božićno-novogodišnjim koncertom Gradske glazbe Metković na kojemu je pod ravnanjem Dražena Laskača svoje sviračko umijeće pokazalo četrdesetak glazbara, među kojima i pet novih članova Glazbe.

 Zanimljivosti

Neretva jučer pala na samo 40 cm

Metković, 29.12.2011. - Prije nešto više od godine dana plašili su nas visoki vodostaji Neretve koja je u noći s 2. na 3. prosinca 2010. dosegla 413 cm, što je bio drugi najviši vodostaj od prosinca 1959., kada je izmjereno 430 cm.

 Koncert

Božićno-novogodišnji koncert Gradske glazbe

Metković, 27.12.2011. - Gradska glazba Metković poziva Vas da u srijedu 28. prosinca dođete u Gradsko kulturno središte Metković na njihov tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert. Taj koncert, koji započinje u 19,30, ujedno je i posljednji događaj u programu ovogodišnjih Prosinačkih svečanosti što ih svake godine pod pokroviteljstvom Grada Metkovića organizira Gradsko kulturno središte.

 

 Prometna nesreća

Smrtno stradao 49-ogodišnjak

Metković, 27.12.2011. - U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas deset minuta iza ponoći smrtno je stradao 49-ogodišnjak koji je upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka.

 Šport

HVIDRA Mostar osvojila 'Metković 2011'

Metković, 27.12.2011. - U gotovo potpuno ispunjenoj Gradskoj športskoj dvorani odigrana je završnica Božićnoga malonogometnog turnira Metković 2011 na kojemu je ove godine slavila HVIDRA Mostar u seniorskoj i Franck Grude u juniorskoj konkurenciji.

 Šport

Druženje s reprezentativkom Ivanom Petković

Metković, 27.12.2011. - Mlade metkovske rukometašice, rođene 2000., koje treniraju pod vodstvom Nataše Ćopić jučer su imale prigodu družiti se s hrvatskom reprezentativkom i igračicom RK Podravka Ivanom Petković.

 Vjerski život

Vjernici za Božić ispunili crkve

Metković, 25.12.2011. - Proslava najradosnijega katoličkoga blagdana na području grada Metkovića prošla je uglavnom mirno, iako je zabilježen jedan slučaj požara nastaloga djelovanjem petarde koja je u bačena u privatan objekt.

 Koncert

Božićni koncert na otvorenome

Metković, 24.12.2011. - Večeras, na Badnju večer, na Trgu kralja Tomislava upriličen je blagdanski koncert.

 Tradicija

Čuvanje starih običaja

Metković, 24.12.2011. - Večeras se u Ulici neretvanskih gusara, na lokaciji koju njeni stanovnici zovu Vlaka okupilo mnoštvo kako bi oživjelo stari običaj paljenja badnjaka koji je bio neizostavan dio božićnoga bdijenja.

 Gradske vijesti

Objavljen Javni natječaj za prodaju zemljišta

Metković, 24.12.2011. - Nakon što je Gradsko vijeće grada Metkovića na svojoj 19. sjednici, održanoj 22. prosinca, donijelo odluku o raspisivanju javnog natječaja za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Metkovića za katastarsku općinu Metković danas je Javni natječaj objavljen u Slobodnoj Dalmaciji.

 Gradske vijesti

Skupština Metkovskog pokladnog društva

Metković, 24.12.2011. - Sinoć je u Hotelu Narona održana Redovna skupština Metkovskog pokladnog društva na kojoj je za predsjednika Društva izabran Ante Lozić, a za potpredsjednika Vinko Vuković.

 Gradske vijesti

Božićna priredba u vrtiću 'Leut'

Metković, 24.12.2011. - Prigodnom priredbom nadolazeće Blagdane obilježili su polaznici Dječjeg vrtića Leut. Djeca su recitacijama, igrokazima, plesom i pjesmom roditeljima pokazali što su sve naučili sa svojim tetama boraveći u vrtiću.

 Projekti

Gimnazijalci plesom završili prvo polugodište

Metković, 23.12.2011. - Učenici Gimnazije Metković danas su se od prvog polugodišta oprostili plešući ples naziva četvorka ili Quadrilla.

 Rad udruga

Uljepšaj baki Božić!

Metković, 23.12.2011. - Četvrtu godinu za redom UDVDR-RH, Podružnica DNŽ u suradnji s Udrugom DOBRA iz Metkovića upriličila je akciju pod nazivom Uljepšaj baki Božić!. Svrha akcija je uljepšati predstojeće Blagdane korisnicima Programa međugeneracijske solidarnosti Pomoć u kući starijim osobama na području općina Kula Norinska, Zažablje i Pojezerje.

 Gradske vijesti

Usvojen Proračun za 2012.

Metković, 23.12.2011. - Na jučer održanoj, 19. po redu, sjednici Gradskoga vijeća grada Metkovića usvojen je rebalans Proračuna Grada Metkovića za 2011. i Proračuna za 2012.

 Koncert

Božićni koncert učenika OGŠ Metković

Metković, 22.12.2011. - Već tradicionalno program Prosinačkih svečanosti upotpunio je i Božićni koncert učenika Osnovne glazbene škole Metković.

 Gradske vijesti

Tradicija u funkciji održivog razvoja

Metković, 22.12.2011. - U restoranu Srednje škole Metković jučer je održano natjecanje pod nazivom Tradicija u funkciji održivog razvoja. Natjecanje su potaknule i organizirale profesorice Maja Batinović i Goranka Ivanković sa svrhom da se oživi Božić naših djedova i baka kako se ta kulturna baština ne bi zaboravila i kako bi se nastavila njegovati. Iako se na natjecanje prijavio veliki broj razreda, na kraju je sudjelovalo njih šest.

 Gastronomija

Metkovcima brončani bakalar

Metković, 22.12.2011. - Evo i jedne vijesti kao stvorene za ove predblagdanske dane. Na trećoj Bakalarijadi, što se u organizaciji Zadruge Rašeljka održala u Hotelu Sveti Križ u Arbaniji kraj Trogira, nastupili su i učenici Srednje škole Metković i u kategoriji srednjih škola osvojili treće mjesto.

 Vjerski život

Fra Josip Repeša novi voditelj HKM Wuppertal

Metković, 21.12.2011. - Metkovac fra Josip Repeša, član Franjevačke provincije Presvetoga Otkupitelja sa sjedištem u Splitu, od prošle nedjelje je i službeno voditelj Hrvatske katoličke misije (HKM) Wuppertal. U novu službu svečano ga je uveo pomoćni kelnski biskup Heinrich Koch koji se nalazi na čelu Međunacionalnog katoličkog dušobrižništva u Kelnskoj nadbiskupiji. Uvođenje u novu službu obavljeno je tijekom mise koju je Fra Josip predvodio u crkvi Presvetoga Srca Isusova u Wuppertalu.

 Koncert

Božićno-novogodišnji koncert u crkvi Sv. Nikole

Metković, 21.12.2011. - Sinoć je u crkvi Sv. Nikole održan Božićno-novogodišnji koncert Mandolinskog orkestra KUD-a Metković.

 Šport

Za KK Knez Domagoj devet medalja

Metković, 21.12.2011. - Na 2. po redu međunarodnom klupskom natjecanju Kaštela Karate Open 2011. sudjelovao je i drugi metkovski karate klub, KK Knez Domagoj. Nastupilo je dvadeset članova koji su osvojili osam bronci i jedno zlato.

 Kazalište

Ne motaj se po kući gol

Metković, 20.12.2011. - Članovi Metkovskog amaterskog kazališta sinoć su u sklopu Prosinačkih svečanosti izveli predstavu Ne motaj se po kući gol u režiji Gorkoga Dumančića čija je premijera bila prije mjesec dana.

 Šport

Šest medalja iz Kaštel Staroga

Metković, 19.12.2011. - Karataši Karate kluba Metković sudjelovali su protekloga vikenda na 2. po redu međunarodnom klupskom natjecanju Kaštela Karate Open 2011. na kojem je nastupilo 627 natjecatelja iz 54 kluba iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 Akcija

Škole za Afriku

Metković, 19.12.2011. - U sklopu prosinačkih aktivnosti Srednje škole Metković i Nacionalnog programa Škole za Afriku u subotu navečer u atriju Gradskog kulturnog središta učenici su prodavali kolače i božićne ukrase. Prihod od prodaje namijenjen je djeci Afrike.

 Šport

BMT Metković 2011 ulazi u završnicu

Metković, 19.12.2011. - Bliži se sama završnica Božićnoga malonogometnog turnira Metković 2011. Jučer su odigrane prve četvrtfinalne utakmice u kojima su postignuti sljedeći rezultati:

 Humanitarna priredba

Žive jaslice

Metković, 19.12.2011. - Nakon prošlogodišnjega uspjeha s glazbeno-scenskom priredbom Božić u šumskoj kapeliUdruga Leptirići što skrbi o djeci iz doline Neretve koja su preboljela cerebralnu i dječju paralizu za ove predblagdanske dane organizirala je humanitarnu priredbu Žive jaslice. Potpuno ispunjeno gledalište kazališne dvorane Gradskog kulturnog središta Metković pokazalo je da je akcija dobro prihvaćena pa bi ju se u buduće moglo nazvati tradicionalnom.

 In memoriam

Suborci na grobu Ante Taslaka

Metković, 19.12.2011. - Povodom 20. godišnjice pogibije Vidonjca Ante Taslaka njegovi suborci iz voda beztrzajaca 116. brigade položili su cvijeće i upalili svijeće na Antinom grobu u Vidu, nakon čega su pohodili mjesto njegove pogibije gdje su napravili to isto.

 Koncert

Božićno-novogodišnji koncert KUD-a Metković

Metković, 18.12.2011. - U nizu božićno-novogodišnjih koncerata koji se koncem svake godine priređuju u Gradskom kulturnom središtu Metković među tradicionalne spada i Božićno-novogodišnji koncert KUD-a Metković koji je sinoć ispunio gledalište kazališne dvorane. Kada se tome doda i dvjestotinjak izvođača, članova KUD-a Metković i njihovih gostiju, sinoć je u GKS-u bilo preko sedamsto ljudi.

 Tradicija

Izviđači donijeli Betlehemsko svjetlo mira

Metković, 18.12.2011. - U crkvu Sv. Ilije danas je stiglo Betlehemsko svjetlo mira, a donijeli su ga metkovski izviđači iz Udruge izviđača Neretvanski gusar koji su ga jučer preuzeli u katedrali Uznesenja BDM (Sv. Duje) u Splitu.

 Koncert

Školski zborovi oduševili božićnim pjesmama

Metković, 17.12.2011. - Na tradicionalnom Božićnom koncertu školskih zborova, sinoć održanom u Gradskom kulturnom središtu, nastupilo je pet zborova osnovnih i glazbenih škola iz Metkovića i Ploča. Skupa sa nastupom solista izvedeno je šesnaest popularnih božićnih pjesama sa svih strana svijeta, a za kraj svi su zajedno otpjevali hrvatsku Radujte se narodi.

 Gradske vijesti

Zahvalnice darovateljima krvi

Metković, 16.12.2011. - Gradsko društvo Crvenog križa Metković sinoć je održalo Svečanu sjednicu na kojoj su podijeljene zahvalnice i priznanja brojnim darovateljima za višestruko darovanu krv. Dodjela priznanja uz večeru, druženje i prigodni program upriličeno je u Hotelu Narona.

 Gradske vijesti

Prvih 11 pizza majstorica

Metković, 16.12.2011. - Jučer je u Restoranu Vaga jedanaest polaznica uspješno završilo program prekvalifikacije za zvanje pizza majstora na koje ih je uputio Hrvatski zavod za zapošljavanje.

 Rad udruga

Izložbom predstavljeni rezultati projekta

Metković, 15.12.2011. - Sinoć je u Caffe baru Frankie Udruga DOBRA izložbom fotografija predstavila rezultate projekta Take Me to the River koji je realizirala uz potporu Agencije za mobilnost i programe EU, a kroz programsku cjelinu Mladi na djelu.

 Rad udruga

Radost zajedništva – učimo iz života

Metković, 15.12.2011. - U Dnevnom boravku Udruge Otac Ante Gabrić jučer je upriličeno druženje korisnika treće životne dobi i učenika 4. c razreda OŠ Stjepana Radića.

 Maraton lađa

Josipović pokrovitelj 15. maratona lađa

Metković, 14.12.2011. - Iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića stigla je Odluka o prihvaćanju pokroviteljstva nad sljedećim, 15. maratonom lađa. Od ostalih aktivnosti Udruge izdvajamo:

 Kazalište

Prva žena, druga žena

Metković, 13.12.2011. - Sinoć je u sklopu Prosinačkih svečanosti u metkovskom GKS-u Teatar Rugantino izveo kazališnu predstavu Prva žena, druga žena, autora i redatelja Vladimira Stojsavljevića.

 Akcija

Mir i dobro

Metković, 12.12.2011. - Na području Policijske postaje Metković i ove će se godine provoditi akcija pod nazivom Mir i dobro. Ta, od 1993. već tradicionalna, akcija započinje na području cijele Republike Hrvatske u utorak 13. prosinca 2011. i trajat će sve do 8. siječnja 2012.

 Rad udruga

Pčelari obilježili Sv. Ambrozija

Metković, 12.12.2011. - Kao i svake godine povodom Sv. Ambrozija, koji se obilježava 7. prosinca, Pčelarska udruga Kadulja iz Metkovića jučer je upriličila okupljanje svojih članova kako bi proslavili blagdan toga zaštitnika pčelara.

 Vandalizam

Klupe u knockdownu

Metković, 12.12.2011. - Nakon određene stanke nastavljeno je prvenstvo u devastiranju gradskoga parka. Ovaj put na meti su bile klupe koje su, srećom, završile samo u knockdownu. Izgleda da bi i njih trebalo u kavez, kao i što je to učinjeno i sa svjetiljkama.

 

 Tribina

Congeria kusceri i mi

Metković, 11.12.2011. - Iznimno dobro posjećenu tribinu u metkovskom Hotelu Narona organiziralo je Hrvatsko biospeleološko društvo u suradnji s domaćom Udrugom Baštinik. Tema je bila Congeria – jedini podzemni školjkaš na svijetu i mi.

 Izložba

Otvorena III. izložba jaslica

Metković, 10.12.2011. - U Gradskom kulturnom središtu u petak je otvorena III. izložba jaslica i božićnih ukrasa na kojoj se sa 13 izložaka predstavilo 12 izlagača.

 Tribina

Tribina o našem podzemnom školjkašu

Metković, 9.12.2011. - U Metkoviću će se u hotelu Narona u subotu, 10. prosinca održati tribina pod nazivom Congeria - jedini podzemni školjkaš na svijetu i mi. Radi se o rijetkome školjkašu čija kolonija živi u Jami u Predolcu. Tribina u organizaciji Hrvatskog biospeleološkog društva i udruge Baštinik započinje u 11 sati.

 

 Izložba

Izložba jaslica

Metković, 9.12.2011. - Večeras u 19,30 u Gradskom kulturnom središtu Metković bit će otvaranje III. izložbe jaslica i božićnih ukrasa.

 

 Gradske vijesti

Započelo ukrašavanje grada

Metković, 8.12.2011. - Ovogodišnje ukrašavanje grada za božićno-novogodišnje blagdane bit će nešto skromnije. Razlog tome je štednja, kako u potrošnji električne energije, tako i u nabavi novih i popravljanju starih svjetlećih ukrasa koje bi trebalo osposobiti za predstojeće blagdane.

 

 Akcija

Prikupljeno čak 67 doza krvi

Metković, 8.12.2011. - Danas je Gradsko društvo Crvenog križa Metković organiziralo devetu po redu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

 Rad udruga

Humanitarna izložba UOSI 'Prijatelj'

Metković, 7.12.2011. - Sinoć je u Galeriji metkovskog Gradskog kulturnog središta Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj otvorila humanitarnu izložbu u sklopu akcije Neretvansko srce.

 Gradske vijesti

Koncert župnih zborova

Metković, 6.12.2011. - Sinoć je u crkvi Sv. Nikole održan 2. koncert župnih zborova Neretvanskog dekanata.

 Gradske vijesti

Sveti Nikola u Dječjem vrtiću

Metković, 6.12.2011. - Ovih dana Sveti Nikola imao je pune ruke posla. Nakon Doma za starije i nemoćne osobe i tjelesno ili mentalno oštećene osobe Metković i Udruge Prijatelj danas je posjetio i metkovski Dječji vrtić.

 Gradske vijesti

Sv. Nikola posjetio Udrugu 'Prijatelj'

Metković, 6.12.2011. - Sveti Nikola jučer je posjetio radionicu Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj. U prigodnom programu koji je najavio dolazak Sv. Nikole izvedena je predstava pod nazivom Kod fotografa.

 Rad udruga

Dan invalida obilježen radno

Metković, 5.12.2011. - Međunarodni dan invalida, koji se obilježava 3. prosinca, članovi Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj proveli su radno. Izrađivali su se suveniri, označavala parkirna mjesta namijenjena invalidima po gradu, a upriličena je i prodaja suvenira i svijeća, koji nastaju u radionici Udruge, u trgovačkim centrima Mercator i Konzum.

 Izbori

Metković po biračkim mjestima

Metković, 5.12.2011. - Na temelju rezultata koje smo dobili od Izbornoga povjerenstva grada Metkovića sačinili smo tablicu rezultata izbora u Metkoviću po biračkim mjestima. Zbog velikoga broja lista u obzir smo uzeli samo one liste koje su osvojile više od 50 glasova. Uz tablicu je i graf s usporednim rezultatima lista koje su prešle 5%.

 

 Izbori

Imate još vremena za izaći na izbore

Metković, 4.12.2011. - Do 16 sati na trinaest birališta u Metkoviću izašlo je 6 642 birača što iznosi 45,2% od ukupno upisanih. Očito je da će se teško dostignuti postotak od 69% s prošlih parlamentarnih izbora. Imamo podatak da je u X. izbornoj jedinici do 11 sati na izbore izašlo oko 14% birača.

 

 Izbori

U Metkoviću odziv kako gdje

Metković, 4.12.2011. - Do jedanaest sati na trinaest birališta na području grada Metkovića izašlo je 13,6% od ukupno 14 693 upisanih birača. Podatci variraju od birališta do birališta. Tako je na biračkom mjestu br. 3 u zgradi Općinskoga suda od oko 1200 upisanih na izbore bilo izašlo samo osamdesetak birača, dok je u Gradskom kulturnom središtu izlazak bio puno bolji: 125 od oko 600 upisanih.

 Socijalna skrb

Sveti Nikola ovaj put uranio

Metković, 3.12.2011. - Sveti Nikola je u Metkoviću prije svih stigao u Dom za starije i nemoćne osobe i tjelesno ili mentalno oštećene osobe. Lani je kasnio zbog poplave pa je ove godine to nadoknadio.

 Izbori

Gdje tko glasuje

Metković, 3.12.2011. - Mada vjerujemo da svi znate na koje biralište sutra trebate otići, za moguće neupućene donosimo popis svih biračkih mjesta na području grada Metkovića s pripadajućim popisom ulica i kućnih brojeva.

 

 Izbori

Završni skup HSS-a u Metkoviću

Metković, 2.12.2011. - Pred više od 500 članova i simpatizera HSS-a večeras je u Metkoviću održan završni predizborni skup na kojem je nositelj koalicijske liste HSS-a, Zelene stranke i Stranke penzionera za X. izbornu jedinicu mr. sc. Stipo Gabrić Jambo predstavio članove te koalicijske liste kojoj je on na čelu.

 Izbori

Obavijest Izbornoga povjerenstva

Metković, 2.12.2011. - Od Izbornoga povjerenstva grada Metkovića dobili smo obavijest u kojoj obavještavajaju birače, političke stranke i druge osobe s pravnim interesom da će Izborno povjerenstvo grada Metkovića imati dežurstva u zgradi Općinskog suda u Metkoviću, Don Radovana Jerkovića 1, soba 19 u subotu, 3. prosinca od 9 do 20 sati i u nedjelju, 4. prosinca od 6,30 sati do prikupljanja i obrade izbornog materijala.

 

 Akcija

Prodaja betlehemskih figurica

Metković, 2.12.2011. - Sutra će u Konzumu i u TC Mercator članovi Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj provesti akcijsku prodaju betlehemskih figurica, no figurice ćete moći kupiti i nakon toga pozivom na telefon Udruge 680 090.

 

 Tisak

Što ima u 51. broju MV-a

Metković, 1.12.2011. - Metkovski vjesnik ide dalje, pedeset i prvi put. Popratili smo dvije važne obljetnice: 125. Gradske glazbe Metković i 20. Sto šesnaeste. Onomastika nam je i dalje jača strana, a zaplivamo i nekom drugim vodama. Što smo sve pripremili ovaj put možete vidjeti putem ove veze.

 

 Izbori

Tko/što je vaš izbor

Metković, 1.12.2011. - Index.hr je na svojoj internetskoj stranici objavio zanimljiv izborni kalkulator. Trebate odgovoriti na 14 pitanja, a priložena aplikacija će na temelju vaših odgovora pronaći koje se političke opcije podudaraju s njima i stvoriti rang-listu podudarnosti. Ako i nije točno, barem je zabavno. Pitanje je samo koliko na izborima glasujemo na temelju programa koji nam se nude? Možete se i igrati. Odgovorite li sve s NE vaš je izbor HSP, a ako je sve DA vi ste kukurikavac.

 

 Šport

Poznati parovi Božićnog malonogometnog turnira

Metković, 1.12.2011. - Večeras su u Športskoj dvorani Metković izvučeni parovi za ovogodišnje izdanje Božićnog malonogometnog turnira Metković 2011. Turnir se igra po 19. put, a održava se u organizaciji MNK Metković i pod pokroviteljstvom Grada Metkovića.

 Akcija

Kreće vrijeme darivanja

Metković, 1.12.2011. - Evo još jedne akcije u OŠ Stjepana Radića. Budući da se približavaju dva velika blagdana, Sveti Nikola i Božić, predstavnici iz svakoga razrednog odjela složili su se na Vijeću učenika da bi bilo korisno i plemenito pokrenuti akciju pomoći za mališane iz Afrike.

 

Vijesti iz 12. 2011.
ukupno 64

Veslači ispratili Staru

Izvještajna skupština ULN

Glazbeni oproštaj od 2011.

Neretva jučer pala na samo 40 cm

Božićno-novogodišnji koncert Gradske glazbe

Smrtno stradao 49-ogodišnjak

HVIDRA Mostar osvojila 'Metković 2011'

Druženje s reprezentativkom Ivanom Petković

Vjernici za Božić ispunili crkve

Božićni koncert na otvorenome

Čuvanje starih običaja

Objavljen Javni natječaj za prodaju zemljišta

Skupština Metkovskog pokladnog društva

Božićna priredba u vrtiću 'Leut'

Gimnazijalci plesom završili prvo polugodište

Uljepšaj baki Božić!

Usvojen Proračun za 2012.

Božićni koncert učenika OGŠ Metković

Tradicija u funkciji održivog razvoja

Metkovcima brončani bakalar

Fra Josip Repeša novi voditelj HKM Wuppertal

Božićno-novogodišnji koncert u crkvi Sv. Nikole

Za KK Knez Domagoj devet medalja

Ne motaj se po kući gol

Šest medalja iz Kaštel Staroga

Škole za Afriku

BMT Metković 2011 ulazi u završnicu

Žive jaslice

Suborci na grobu Ante Taslaka

Božićno-novogodišnji koncert KUD-a Metković

Izviđači donijeli Betlehemsko svjetlo mira

Školski zborovi oduševili božićnim pjesmama

Zahvalnice darovateljima krvi

Prvih 11 pizza majstorica

Izložbom predstavljeni rezultati projekta

Radost zajedništva – učimo iz života

Josipović pokrovitelj 15. maratona lađa

Prva žena, druga žena

Mir i dobro

Pčelari obilježili Sv. Ambrozija

Klupe u knockdownu

Congeria kusceri i mi

Otvorena III. izložba jaslica

Tribina o našem podzemnom školjkašu

Izložba jaslica

Započelo ukrašavanje grada

Prikupljeno čak 67 doza krvi

Humanitarna izložba UOSI 'Prijatelj'

Koncert župnih zborova

Sveti Nikola u Dječjem vrtiću

Sv. Nikola posjetio Udrugu 'Prijatelj'

Dan invalida obilježen radno

Metković po biračkim mjestima

Imate još vremena za izaći na izbore

U Metkoviću odziv kako gdje

Sveti Nikola ovaj put uranio

Gdje tko glasuje

Završni skup HSS-a u Metkoviću

Obavijest Izbornoga povjerenstva

Prodaja betlehemskih figurica

Što ima u 51. broju MV-a

Tko/što je vaš izbor

Poznati parovi Božićnog malonogometnog turnira

Kreće vrijeme darivanja

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01