vijesti www.metkovic.hr

 Poduzetništvo

Besplatna radionica za poduzetnike

Metković, 2.5.2016. - Centar za poduzetništvo d.o.o. Dubrovačko-neretvanske županije poziva na besplatnu radionicu Izvori financiranja (sufinanciranja) koja će se održati u četvrtak, 5. svibnja s početkom u 10 sati u prostorijama Autoškole Žabac, Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.

Radionicom će se pružiti informacije o pokretanju vlastitoga poslovanja te aktualnim natječajima kao što su Konkurentnost turističkog gospodarstva, podmjere iz Programa ruralnog razvoja, itd. Osim toga, poduzetnici će biti informirani i o kreditnim linijama s povoljnijim kamatnim stopama, kao što su kreditne linije Razvoj i Ruralni razvoj Dubrovačko-neretvanske županije te razne kreditne linije Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

Osim informacija o izvorima financiranja i kreditiranja, poduzetnici i oni koji to žele postati dobit će informacije vezane za poduzetništvo poput osnivanja pravnog subjekta (obrta, trg. društva, zadruge i sl.), izrade poslovnih planova i investicijskih projekata.

Zbog ograničena broja polaznika prijavite se u Centar za poduzetništvo d.o.o. putem e-maila: dcp@dcp.hr ili telefona 020/418-401, najkasnije do srijede, 4. svibnja 2016.