vijesti www.metkovic.hr

 Šport

ŽRK Metković osvojio prvo i drugo mjesto

Metković, 1.5.2016. - ŽRK Metković na III. Međunarodnom turniru Metković 2016., koji se jučer u Gradskoj dvorani igrao pod geslom Igrajući rukomet stječemo nove prijatelje, osim što se pokazao dobrim domaćinom iznenadio je i odličnim igrama u objema konkurencijama. Pod vodstvom trenera Ante Rajića i šefa struke trenera Jerke Alujevića igračice rođene 2004. osvojile su prvo mjesto, a one rođene 2002. drugo mjesto.

Djevojčice rođene 2004. do prvoga mjesta su došle pobjedama protiv ŽRK Ljubuški, RK Neretva i ŽRK Zrinski. Poredak u toj skupini je: ŽRK Metković, ŽRK Zrinski, RK Neretva i HRK Ljubuški. Djevojčice rođene 2002. uvjerljivo su pobijedile ŽRK Lipanjske zore i ŽRK Ljubuški, no za jedan pogodak od njih su bolje bile igračice HŽRK Katarina, koje su osvojile prvo mjesto. Metkovke su druge, a nakon njih slijede HRK Ljubuški i ŽRK Lipanjske zore. Čestitamo igračicama i stručnome vodstvu Kluba.

Medalje i nagrade najboljima uručili su predsjednik Rukometnoga saveza dubrovačko-neretvanske županije Stanko Vidović, predsjednik Sportske zajednice Grada Metkovića Ante Zovko i tajnik Rukometnoga saveza dubrovačko-neretvanske županije Tomo Komazin.

Organizator ŽRK Metković zahvaljuje službenome liječniku turnira Anti Mijiću, sucima Luki Obradoviću, Ivici Volareviću, Filipu Pavloviću i Bruni Boškoviću, kao i svojim kadetkinjama na dobro obavljenu poslu. Uvjereni su da će idući turnir što se tiče klubova biti brojniji i da će se prikazati još bolja igra.