vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Velika fotoreportaža sa Skalinade

Metković, 21.3.2016. - Evo i obećane fotoreportaže s II. Metkovske skalinade održane 20. ožujka 2016. Rezultate smo objavili jučer i još jednom ističemo izvrsnu organizaciju jer nije bilo lako upravljati utrkom i svim popratnim aktivnostima poput smještaja gostiju i sl.

Prije dodjele medalja dodijeljena su priznanja prema starosnim kategorijama te najstarijemu trkaču Zlatu Tomiću i najmlađima Jakovu i Renatu Primorcu, blizancima rođenima 2010. godine. Medalje su najboljima dodijelili Igor Talajić, vlasnik firme T-Reklam koja je pokrovitelj Skalinadi i Neretvanskoj ligi tračanja, Alen Bošković, direktor Dubrovačkoga polumaratona – pokrovitelja i partnera u organizaciji Skalinade, Vinko Vuković Liska, tajnik SU Neretva run i Katarina Ujdur, gradonačelnica Grada Metkovića pod čijim je pokroviteljstvom Skalinada održana. Uz navedene pokrovitelj je bio i Oktan benz. Nakon dodjele medalja za sve je sudionike utrke i brojne volontere održan zajednički ručak.

U samo godinu dana učinjen je velik iskorak pa smo sigurni da je Metković dobio još jednu manifestaciju po kojoj će biti poznat. Metkovski se trkači, inače, natječu tijekom cijele godine te na utrkama u Hrvatskoj i susjednim državama ostvaruju zapažene rezultate.