vijesti www.metkovic.hr

 Kino

Vikend u Kinu 'Pobjeda' – na rasporedu 'Trolovi' i 'Ubojice s razglednice'

Metković, 6.11.2020. - U Kinu 'Pobjeda' Metković ovoga vikenda održat će se dvije filmske projekcije. Prvi na redu je animirani film 'Trolovi – svjetska turneja', sinkroniziran na hrvatski jezik, koji je na rasporedu u subotu, 7. studenoga u 17 sati.

Veliki hit iz 2016. godine dobio je nastavak u kojemu će mala raspjevana i rasplesana stvorenja otkriti da nisu sami i da uz njih postoji još pet različitih Trolovskih plemena, svatko sa svojim glazbenim žanrom: Funkom, Countryiem Technom, Klasikom, Popom i Rockom. Članica hard-rock plemena Kraljica Barb uz pomoć svog oca Kralja Thrasha želi uništiti sve ostale glazbene žanrove kako bi rock mogao zavladati. Kako bi se spriječio taj crni scenarij sva ostala plemena se moraju ujediniti u obrani svijeta i glazbe.

U subotu u 19:30 na rasporedu je i film 'Ubojice s razglednice' - kriminalistički misterij najuspješnijega i Oscarom nagrađenoga bosanskohercegovačkog redatelja Danisa Tanovića, nastao prema istoimenom bestseleru Jamesa Pattersona i Lize Marklund.

Njujorški detektiv istražuje smrt svoje kćeri koja je brutalno ubijena dok je bila na medenom mjesecu u Londonu te zatraži pomoć skandinavske novinarke kada slične sudbine zadese i druge parove širom Europe. Umorstva naizgled nemaju ništa zajedničko, a jedino što ih povezuje su razglednice slane dnevnim novinama grada u kojima se predviđa sljedeća žrtva te slike poslane istim novinama nakon ubojstva.

Sve projekcije u Kinu 'Pobjeda' Metković održavaju se u skladu sa uputama i preporukama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i Stožera za civilnu zaštitu.