vijesti www.metkovic.hr

 Javni poziv

Raspisan natječaj za izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji Dječjega vrtića 'Radost'

Metković, 2.11.2020. - Grad Metković je raspisao otvoreni postupak javnog nadmetanja za izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji Dječjega vrtića 'Radost' koji traje do 19. studenoga.

Projektom rekonstrukcije i dogradnje Dječjeg vrtića Radost, u okviru postojećih gabarita građevine, odradit će se rekonstrukcija, a sa zapadne strane dograditi:

  • tri dnevna boravka sa pratećim sadržajima (jedan za djecu jasličkog uzrasta i dva za djecu vrtićke dobi od tri do sedam godina)
  • Višenamjenska dvorana
  • Novo dječje igralište na zapadnom dijelu parcele koja će se opremiti prigodnim elementima za igru i vanjsko korištenje.

Procijenjena vrijednost investicije rekonstrukcije i dogradnje iznosi 5,6 milijuna kuna s PDV-om, dok će opremanje objekta iznositi 1,2 milijuna kuna s PDV-om.

„Već sam mnogo puta naglasio da sam ponosan na projekte kojima podižemo kvalitetu života naše djece! Ovaj projekt mnogo je više od novih prostorija za djecu i odgajatelje! Ovaj projekt omogućit će da svako dijete ima priliku za obrazovanje od najranije dobi, i ono najvažnije, uspomene koje će ta djeca stvoriti tijekom boravka u vrtiću“, istaknuo je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.