vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Na desnoj strani grada otvoren malonogometni teren s umjetnom travom

Metković, 11.1.2020. - Nogometaši ONK Metković, ali i ostale nogometne ekipe koje koriste igralište na desnoj strani grada, dobili su jučer osvijetljen malonogometni teren s umjetnom travom, čija je vrijednost s PDV-om blizu 530.000 kuna.

Na otvorenju igrališta okupili su Uprava te sadašnji i bivši igrači ONK Metković, mali nogometaši sa svojim roditeljima i ljubitelji nogometa, kojima su se prigodno obratili tajnik Kluba Marin Jelčić i predsjednik Ivica Kaleb. Nakon njih to je učinio gradonačelnik Dalibor Milan te Ante Zovko, predsjednik Športske zajednice grada Metkovića i pomoćnik ravnateljice Ustanove za kulturu i sport, koja je bila nositelj projekta. U znak sjećanja njima su uručeni novi dresovi ONK Metković.

Prije revijalnih utakmica igralište je blagoslovio don Dino Prkut, župni vikar u Župi sv. Nikole. Prvo su na teren istrčala djeca iz Škole nogometa ONK Metković, a potom je odigrana revijalna utakmica između Uprave kluba i Grada Metkovića. Sportsko druženje nastavilo se uz prigodan domjenak.