vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Veslači domjenkom okončali uspješnu godinu

Metković, 29.12.2019. - Svoju više nego uspješnu sportsku godinu VK Neretvanski gusar zaključio je jučerašnjim druženjem svojih bivših i sadašnjih članova, veslača i njihovih roditelji te sponzora i donatora, koji sve više prepoznaju rad toga uzornog sportskog kolektiva. Na domjenku se veslačima pridružio i metkovski gradonačelnik Dalibor Milan sa suradnicima.

Ove su godine naši veslači imali državnu prvakinju u samcu – Natašu Šustić (već četvrtu godinu zaredom za lake seniorke) te Nikolu Mijića u kategoriji mlađih kadeta. Ukupni su pobjednici u Minikupu Veslačkoga saveza Dalmacije u kategoriji mlađih kadeta te drugi u istoj kategoriji Kupa Veslačkoga saveza Dalmacije. Osvojeno je mnoštvo odličja i pehara. Bila je to prigoda da predsjednik Kluba Vido Jeramaz Nikoli Mijiću i Nataši Šustić preda klupska priznanja, a Ante Zovko Nataši Šustić priznanje Sportske grada Metkovića.

Uprava Kluba pobrinula se da svojim veslačima omogući još bolje uvjete rada, u čemu im je uvelike pomogla lokalna zajednica na čelu s Gradom Metkovićem i Županijom te njihovim Sportskim zajednicama. Još jednom su zahvalili svojim sponzorima i donatorima, uz čiju su pomoć u protekloj sezoni nabavili dva nova školska samca s veslima, polovni dvojac bez kormilara te teretanu opremili novim utezima i spravama za vježbanje.