vijesti www.metkovic.hr

 Obrazovanje

U Dječjem vrtiću Metković održan Supervizijski susret

Metković, 26.11.2019. - Prošle je subote u Dječjem vrtiću Metković održan Supervizijski susret „Praćenje razvoja djeteta i planiranje uz pomoć razvojnih mapa“, čime je završena istoimena edukcija koju provodi Pučko otvoreno učilište Korak po korak iz Zagreba.

Za taj susret odgojitelji su pripremili svoje primjere razvojnih mapa te su konkretno vidjeli načine prikupljanja informacija o djeci, kako informacije slagati i koristiti u radu s djecom i roditeljima. Također imali su i priliku podijeliti svoje dileme koje im se javljaju pri izradi razvojnih mapa te dobiti odgovore o mogućim načinima rješavanja istih.

Edukacija odgojitelja provedena je u sklopu realizacije projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ što ga provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u sto postotnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

Polaznici će dobili potvrdu o stručnom usavršavanju koju supotpisuju Agencija za odgoj i obrazovanje i POU Korak po korak.