vijesti www.metkovic.hr

 Posao

U tijeku je 2. radionica u sklopu projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“

Metković, 8.8.2019. - U prostorijama Multimedijalnoga centra u Metkoviću, u razdoblju 6. - 12. kolovoza (svaki dan po 4 sata), održava se druga radionica na kojoj sudionici mogu učiti o sljedećim temama:

  1. Dobar životopis zlata vrijedi
  2. Kako napisati dobar životopis
  3. Koje vještine i kompetencije posjedujem
  4. Molba za posao
  5. Slanje molbi i životopisa potencijalnim poslodavcima.

Voditeljica projekta gđa Martina Tomić je polaznicima poželjela dobrodošlicu i zahvalila im na prijavljivanju na radionice. Također je dodala da se nada da će im svaki dan radionice dobro doći i pomoći im pri idućem zapošljavanju. Istaknula je kako je danas važno znati predstaviti sebe poslodavcima najbolje kako znaju te spremno i samouvjereno ući u bilo koji posao. Druga radionica će imati isti cilj kao i prva, motivirati sve polaznike na način koji možda dosad nisu imali priliku vidjeti.

Izvršitelj aktivnosti projekta je „Prijateljica Socijalna Zadruga.“

„Ovim putem pozivamo sve zainteresirane dugotrajno nezaposlene osobe da nam se pridruže na jednoj od radionica. Mogu se javiti mailom na martina.tomic@metkovic.hr ili osobno doći u Grad. Bitno je naglasiti da su neki od polaznika već pronašli posao te im ovim putem čestitamo. Iduća radionica je planirana u rujnu i toplo se nadamo da će biti jednako zanimljivo i poučno kao i dosad,“ rekla je gđa Tomić.