vijesti www.metkovic.hr

 Obljetnice

Apollo-naraštaj proslavio malu maturu

Metković, 30.7.2019. - Naraštaj rođen 1969./70. sastao nakon 35 godina kako bi proslavio malu maturu 8. D razreda iz školske godine 1983./84., koji je vodila razrednica Neda Barbir r. Šalinović. Od njih 27 proslavi se odazvalo 14 bivših kolega.

Ekipa iz 8. D obišla je Osnovnu školu Stjepana Radića te su se podsjetili osnovnoškolskih dana i sjeli u klupe u koje su svakodnevno dolazili, učeći i upijajući znanje za svoj život. Potom je druženje nastavljeno plovidbom u lađi, uz lagano ćaskanje, a nakon toga i svečanom večerom u Restoranu Vrilo u Prudu.

Uz ugodno druženje i obnavljane lijepih uspomena začas su stigli sitni noćni sati pa su na rastanku zaželjeli da ih se sljedeći put okupi još više – javio nam je Nikica Medak.

Na naslovnoj fotografiji gore slijeva: Pero Musulin, Željko Komazin, Marinko Previšić, Goran Gujinović, Dalibor Šunjić, Tomislav Dramac, Denis Matić; dolje slijeva: Nikica Medak, Marijana lvanović-Deak, Snježana Zec, Sanja Galov Puljan, razrednica Neda Barbir, Dinka Butigan-Jelčić, lvančica Kozina-Milovec i Predrag Knežić. Na kraju je fotografija snimljena prije rastanka s osnovnom školom.