vijesti www.metkovic.hr

 Glazba

'Metkovke' spotom najavile pohod na opuzenski festival

Metković, 25.7.2019. - Ženska klapa 'Metkovke' sinoć je u Galeriji GKS-a javnosti predstavila spot za pjesmu Za nju, s kojom će 9. kolovoza nastupiti u Opuzenu na Festivalu Melodije hrvatskog juga Opuzen 2019.

Nastavljena je suradnja s bračnim parom Fani i Ivom Nuićem, koji potpisuju stihove i glazbu za tu pjesmu, dok je aranžman djelo Ivica Kaleba i Jašara Murtezanija. Pjesma je snimljena u Murtezanijevu Studiju 'Prima vista' sa solisticom Natašom Borovac.

Marin Veraja je spot snimio u Milni na Braču i montirao ga prema scenariju i u režiji Aleksandre Lukić Skelić, koja je, kao voditeljica Klape, publici predstavila ostale članice (Nataša Borovac, Željka Bulić Petrović, Vedrana Bušić, Maja Kapustić Jurinović i Kristina Plum) te zahvalila Marinu Veraji i bračnom paru Nuić na potpori.

Ženska klapa 'Metkovke' lani je prvi put nastupila u Opuzenu i odmah osvojila drugu nagradu Ocjenjivačkoga suda za pjesmu Kapetan duše, čiji je autor isti četverac. Želimo im da se ove godine uspenju još više.