vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Za nogometna igrališta semafori, stolice i svlačionice

Metković, 22.3.2019. - Za dva nogometna igrališta koje koriste naši klubovi kupljena su dva stadionska semafora vanjskih dimenzija 2 m x 2 m, na kojima se nalazi LED displej i klupski grb.

Prvi je semafor već postavljen na Igralištu Iza Vage, a u funkciji će biti idući tjedan, nakon što se uredi i ormarić za struju. Inače, u planu je i sanacija zida na kojem je semafor postavljen. Drugi semafor sljedećega će se tjedna postaviti i spojiti na struju na Igralištu koje koristi Omladinski nogometni klub Metković. Ukupna vrijednost semafora s PDV-om iznosi 24.000 kn.

Kupljeno je i 250 stadionskih stolica, čije je postavljanje započelo na istočnim tribinama Igrališta Iza Vage. Njihova vrijednost s PDV-om je 24.750 kn.

U tijeku je postupak nabave za izvođača radova na rekonstrukciji i sanaciji dviju svlačionica na Igralištu Iza Vage. Procijenjena vrijednost radova bez PDV-a je 120.000. Očekivani rok završetka radova je sredina lipnja.

Nakon već ranije dograđenih dviju svlačionica na igralištu koje koristi ONK Metković te renoviranih dviju svlačionica na Igralištu Iza Vage, rekonstrukcija još dviju svlačionica nastavak su aktivnosti Ustanove za kulturu i sport za poboljšanje sportske infrastrukture Grada Metkovića.

Izvor financiranja svih ulaganja je Grad Metković i manjim dijelom Ustanova.