vijesti www.metkovic.hr

 Kazalište

Chanson-cabaret - „Varaš ga, ne ostavljaš ga“

Metković, 20.3.2019. - U petak, 29. ožujka u GKS-u će se u 19:30 održati predstava „Varaš ga, ne ostavljaš ga“ koja je premijerno izvedena 29. listopada 2018. te je pobudila nezapamćen interes publike. Gotovo 1500 Splićanki i Splićana pohodilo je splitsku Loru u prvom vikendu izvođenja najnovijega kabareta Arijane Čuline, a u kratkom razdoblju izvođenja predstava je nasmijala i zabavila nekoliko tisuća ljudi diljem Hrvatske.

“Varaš ga, ne ostavljaš ga” još je jedna u nizu uspješnica s prepoznatljivim autorice i glumice Arijane Čuline.

Arijana Čulina je u ovom tekstu napravila naizgled nespojivo - šansonu s duhovitim komentarima koji se odnose na ljubavni život i brak.

Cabaret, kako i sama forma traži, zabavnog je karaktera i u njoj svatko može naći nešto za sebe, a glazba i smijeh svima su hrana za dušu.

Uz Arijanu u predstavi igra i Mirella Meić s kojom je već ranije surađivala na projektu francuskih šansona. Uspješan glumački debi Mirella je imala u mjuziklu Naša bila štorija.

– Jako sam sretna što ću s predstavom "Varaš ga, ne ostavljaš ga" gostovati u Metkoviću. Moja ranija iskustva s publikom u tom gradu su predivna i radujem se novom dolasku – Arijana Čulina.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Gradskom kulturnom središtu radnim danom od 9 do 13 sati. Cijena je 40 kn, a za deset i više kupljenih ulaznica cijena je 30 kn po komadu. Na dan predstave ulaznice će se prodavati na blagajni GKS-a po cijeni od 50 kn.