vijesti www.metkovic.hr

 Kazalište

Stand-up komičari SplickeScene u subotu ponovno nastupaju u GKS-u

Metković, 13.3.2019. - Splitski komičari održavaju svoja obećanja. Na premijernom nastupu u siječnju pred gotovo punom dvoranom GKS-a najavili su kako će se vratiti i to s novim bazama, a to će i učiniti u subotu 16. ožujka.

SplickaScena se ovaj put u Metković, osim s novim materijalom, vraća i s izmijenjenom postavom. U GKS-u nastupat će, publici sad već poznati, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi, a umjesto Tomislava Primorca sada je tu Ivo Musulin. Sve one koji budu u publici čeka sat i pol vremena smijeha. Splićani s nestrpljenjem očekuju ovo gostovanje jer su još uvijek pod dojmom velikog interesa i vrhunske atmosfere s premijernog nastupa. Zato, ne propustite Dalmatinsku Stand-up Comedy večer Vol. 2! Šou je na rasporedu u subotu 16. ožujka s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji te 50 kn na blagajni na dan predstave.

Pretprodaja će biti od ponedjeljka do petka u GKS-u Metković od 9 do 14 sati, a online na bit.ly/DALMetkovic2.

Informacije o događaju na:
https://www.facebook.com/events/1141673729340156/

Upiti i dodatne informacije na: info@splickascena.com

 

Ivica Lazaneo -> https://youtu.be/-tK-OC25BjY
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu s čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema s alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Stand-upom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Josip Škiljo -> https://youtu.be/iY-qwLhag1A
Josip Škiljo je tridesetšestogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand-up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne raditi ništa!

Ante Travizi
Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tijekom rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand-upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, prijeći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

Ivo Musulin
Ivo Musulin, pjevač, idealist i biciklistički entuzijast. Ipak, ništa od toga. Nažalost samo profesor povijesti i engleskog koji svoje dane u školi olakšava smišljanjem kreativnih načina kako nasmijati ljude… a zatim ih testira na učenicima. Ako oko ičega entuzijastičan onda je to Football Manager, gdje ga, za razliku od učenika, igrači slušaju, ali još i više voli sam trčati za loptom… Opet laž! Samo voli gledati kako drugi trče za loptom dok on sjedi u fotelji i ruga se. U horoskopu je Lav, a to je jedino važno jer mu je cura to rekla milijun puta i nešto o tome kako se neki znakovi bolje slažu od nekih drugih. On i dalje uspješno ne razumije o čemu ona priča. Sve u svemu, ima sasvim prosječan život s prosječnim traumama i ispodprosječnom plaćom i svjestan je da će uvijek tako biti.