vijesti www.metkovic.hr

 Poduzetništvo

Poziv na edukaciju 'Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama u poslovnom svijetu'

Metković, 13.3.2019. - U sklopu projekta Novim znanjem do uspjeha, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira besplatnu edukaciju Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama u poslovnom svijetu, koja će se održati 15. ožujka s početkom u 10 sati u prostorijama Učilišta Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.

Na radionici će se predstaviti načini upravljanja konfliktima, nošenja sa stresom i konfliktima u svakodnevnom životu poduzetnika. Predstavit će se i načini organizacije vremena i obaveza kroz informatičke alate te će se održati grupni razgovori o izvorima stresa kod poduzetnika, kao i vježbe opuštanja. Svrha edukacije je poboljšati odnose s drugima, naučiti termine kojima se mogu izbjeći neugodne situacije i smanjiti razina stresa kojoj se dnevno izlažemo.

Predavač na edukaciji je Ljubica Uvodić-Vranić, član Hrvatske psihološke komore, samostalni konzultant - komunikolog u poduzećima, psiholog u medicini rada, terapeut i savjetnik u individualnom, obiteljskom i grupnom radu. Kreira i vodi edukativni i antistresni program za menadžere, učitelje, liječnike i sl.

Mole se zainteresirani da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr. Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do 9 sati u petak, 15. ožujka.