vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Nakon 22 godine ponovno ukupni pobjednici u kategoriji kadeta B

Metković, 11.3.2019. - Prošle je subote na splitskom Spinutu nakon duge zimske stanke otvorena sezona natjecanja – Memorijal Zlatko Celent. Veslači VK Neretvansko gusar dobro su otvorili sezonu, osvojene su tri zlatne medalje i to: Nikola Mijić u skifu u kategoriji kadeti B, dvojac na pariće Gabriel Gluščević i Toni Milan u kategoriji kadeti B te, naravno, Nataša Šustić u kategoriji seniorki.

Svi ostali veslači koji su nastupili na regati osvojili su četvrta mjesta: Ivan Obrvan u skifu kadeta B, Antun Vugdelija u istoj kategoriji, dvojac na pariće braće Šiljeg (Gabriel i Matej) te Roko Brečić u skifu u kategoriji mlađih juniora.

Nakon dugo vremena, točnije, nakon 22 godine, ostvaren je jako lijep rezultat, a taj je da je VK Neretvanski gusar ukupni pobjednik u kategoriji kadeta B. Pehar je preuzela prva dama Kluba Nataša Šustić.

– Potvrda je to da smo zimske pripreme odradili zadovoljavajuće te smo sigurni da ćemo do kraja sezone ostvariti još bolje rezultate. Uz bolje rezultate, nadamo se da ćemo ove godine nabaviti nešto nove opreme, koja će također pomoći u tim planovima. Sljedeća regata Kupa Dalmacije predviđena je u Šibeniku 23. ožujka – ističu u Klubu.