vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Karatašima dva zlata, dva srebra i tri bronce

Metković, 15.10.2018. - Karataši Karate-kluba Metković nastupili su jučer na Međunarodnom natjecanju Rama Open 2018, na kojem se s 467 natjecatelja natjecalo 56 klubova iz triju zemalja.

Pod vodstvom trenera Denisa Žderića u borbama je desetero natjecatelja KK Metković osvojilo sedam medalja; dva zlata, dva srebra i tri bronce.

Zlata su osvojili učenici Duje Mihaljević i Ante Leontić. Obojica su nadmoćno došli do finala i u njemu pokazali kvalitetu svoje karate-škole, pobijedivši dosta dobre protivnike. Srebrom su se okitile Laura Ćulum i Karla Pezić (ml. kadetkinje), koje su dominirale do finala, a u finalu obje izgubile s tijesnih 1:0. Brončane medalje osvojile su Lucija Utovac (ml. kadetkinja), Nera Grljušić (učenica) i Iva Vučić (kadetkinja).

Nastupile su još učenica Katja Jerković te kadetkinje Matea Bebić i Sara Đukić, koja je prošla prvo kolo. Iako su sve tri dale sve od sebe, ipak su imale bolje i kvalitetnije protivnice.

Na sljedeće natjecanje u Crnoj Gori KK Metković ide u punom sastavu jer će biti sanirane sve ozljede natjecatelja iz prvog tima.