vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Ponovno humana gesta naših rukometaša

Metković, 15.10.2018. - Uz vijest de je jučer domaći RK Metković Mehanika s gostima iz Solina odigrao neriješeno 25:25, javljamo da je sav prihod od ulaznica namijenjen liječenju naše sugrađanke male Marije Dominiković. Iz Kluba kažu da će iznos od 6080 kuna uvećati sa svojih 2800 kuna pa će na Marijanin račun biti uplaćeno 8880 kn.

Inače, do sredine prvoga poluvremena domaći su vodili, no gosti izjednačuju na 10:10. Na odmor se odlazi pri rezultatu 13:11, ali Solinjani već u nastavku s nekoliko uspješnih napada u dva navrata prelaze u vodstvo od jednoga pogotka razlike. Metkovci uspješno uzvraćaju pa u jednome trenutku vode i četiri pogotka. Pred kraj gosti pritišću i stižu i vjerojatno bi prestigli domaće da u 56. minuti Ivan Obšivač nije postigao 25. pogodak za svoju momčad i tri pogotka prednosti. Do kraja su se gosti utrkivali s vremenom i miniserijom uspjeli izjednačiti na 25:25, a i pobijedili bi da za njih u posljednjoj sekundi dosuđen sedmerac nije obranio domaći vratar Darijan Bošković.

Antonio Cvitanović postigao je sedam pogotka, Josip Bezer i Jure Kozina po pet, Ivan Obšivač tri, Vladimir Koncul dva te po jedan Marinko Buntić, Smiljan Kolovrat i Kristijan Marević. Domaćima su najviše problema zadali Luka Pojatina i Marin Ćićerić sa sedam i pet pogodaka.

S dvije pobjede i jednim neriješenim rezultatom Metkovci su drugi na tablici, a sljedeće kolo idu četvrtoplasiranom Trogiru.
Foto: Likemetkovic.hr