vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Ante Krstičević srebrni na Kupu šampiona u Podgorici

Metković, 9.10.2018. - Karate-klub Metković u nedjelju je nastupio na Međunarodnom karate turniru Montenegro u Podgorici, povodom 45 godina postojanja Karate-kluba Omladinac, organizatora turnira. Na tom prestižnom turniru nastupilo je 65 klubova iz osam zemalja s 892 natjecatelja.

KK Metković imao je namjeru nastupiti s kadetskim timom, ali zbog povreda i bolesti drugih natjecatelja nastupio je samo Ante Krstičević u kategoriji kadeti -70 kg, u kojoj je bilo 14 boraca. Ante je prvu borbu pobijedio 3:0, drugu borbu 2:0, kao i treću u kojoj s 2:0 osigurava finalnu borbu. U finalnoj borbi oko 30. sekunde, pri rezultatu 0:0, Ante je nažalost povrijedio palac desne ruke i nije mogao nastaviti borbu te osvojio srebrenu medalju.

Kadetskom i juniorskom timu KK Metković, koji broji devet boraca, predstoji Državno natjecanje koje će se u studenom održati u Rijeci, a prije toga će odraditi još tri kontrolna turnira u Hrvatskoj, Crnoj Gori i BiH, nakon kojih će trenerski tim odrediti one koji će predstavljati Klub i naš grad na Državnom prvenstvu.