vijesti www.metkovic.hr

 Rad udruga

INA d.d. donirala informatičku opremu UOSI-u Prijatelj

Metković, 22.5.2018. - Povodom Dana otvorenih vrata udruga danas je Udrugu osoba s invaliditetom Prijatelj posjetio predstavnik INA-e d.d. gospodin Ladislav Lauš, kako bi im uručio donaciju prijeko potrebne informatičke opreme za članove i zaposlenike Udruge.

Predstavnik INA-e d.d. istaknuo je da je na svaki način nužno podržavati i podizati razinu djelovanja udruga na lokalnoj i područnoj razini kako bi se jačali kapaciteti zajednice usmjereni na podizanje kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovu socijalnu uključenost.

Izvršni direktor Udruge Nikola Popovac upoznao je g. Lauša s radom i aktivnostima Udruge te zahvalio na vrijednoj donaciji:

– Mi smo neprofitna udruga koja funkcionira već petnaestu godinu, sa skromnim sredstvima i velikim entuzijazmom borimo se za dobrobit naših članova. Glavni izvori osiguranja sredstava za rad su nam donatori i projekti. Od srca zahvaljujemo INA-i na vrijednoj donaciji koju ste nam uručili i kojom ste pokazali senzibilitet prema našim članovima. Svaka donacija u bilo kojem obliku poruka je našim članovima da nisu sami. Razumljivo je koliko nam je bitna informatička opremljenost i umreženost za prikupljanje i razmjenu informacija korisnih za članove Udruge.