vijesti www.metkovic.hr

 Glazba

Život nije šampanjac (a ni pečeni janjac)

Metković, 31.1.2018. - Poznati metkovski glazbenik, odnedavno kauboj, traktorist i muzičar, Jurica Popović objavio je svoj novi glazbeni videouradak naziva Život nije šampanjac.

– Dolazi vrijeme karnevala i treba se opustiti i otpustiti sve što nas pritišće i tlači. Skinuti sve nijanse sive sa sebe i navući šareno perje svih boja, koje se skrilo negdje u nama iz raznoraznih razloga. Najčešći je razlog, što će reći okolina. U prilog razbijanja te ljušture je i ova nova pjesma s pripadajućim videom.

Rekli bi Kinezi da je dobro započeti godinu u vedrom duhu, evo, ja sam ih poslušao. Vedro i veselo! U mome kraju se kaže: „Neka visi Marko Krnjeval, krivac za sve“!

Ovo je vrijeme u kojem se „pušta ručna“ i „proluftava“ naša svijest. Odbacujemo staro lišće i pripremamo se za proljetno cvjetanje.

Snimajući ovaj spot na ekološkoj farmi obitelji Muža u Pokupskom, htio sam time podržati sve one, koji su hrabro odlučili ostati na svojoj grudi i tu živjeti od svoga rada, pa još k tome s ekološkim pristupom.

U videu su prikazana dva sustava vrijednosti, a vi ćete procijeniti koji vam je draži.Hvala obitelji Muža na susretljivosti i toplini njihovog doma, kao i prijatelju Arianu na ustupljenom odtajmeru Ferrariju – rekao je Popović.