vijesti www.metkovic.hr

 Javni uvid

Javni uvid o Nacrtu Plana gospodarenja otpadom

Metković, 31.1.2018. - Gradonačelnik Dalibor Milan objavio je Javni uvid o Nacrtu Plana gospodarenja otpadom grada Metkovića za razdoblje 2017. – 2022. godine.

Javni uvid bit će moguć svakoga radnog dana od 8 do 14 sati u prostorijama Grada Metkovića, Stjepana Radića 1, Metković, a trajat će od srijede, 31.siječnja do 2. ožujka 2018. godine. Nacrt Plana objavljen je u prilogu ove vijesti.

Građani, udruge i drugi zainteresirani mogu svoja očitovanja, mišljenja, primjedbe i prijedloge upisati u knjigu primjedbi uz izloženi Nacrt Plana ili na grad-metkovic@du.t-com.hr, putem priloženoga obrasca, tijekom cijeloga razdoblja javnoga uvida. Pisana očitovanja, mišljenja, primjedbe i prijedloge na nacrt Plana moraju biti čitko napisana, uz ime i prezime, te adresu podnositelja, građani i udruge mogu dostaviti do isteka javnoga uvida, 2. ožujka 2018. godine.

Ako u navedenom roku građani i udruge ne dostave svoja očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe, smatrat će se da su suglasni s izloženim nacrtom Plana.