vijesti www.metkovic.hr

 Poziv

Sudjelujte na Susretu vinara i ugostitelja Dubrovačko-neretvanske županije

Metković, 24.1.2018. - Poslovni susret za pripremu vinskih karti za sezonu 2018. i ove godine organiziraju Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA te pozivaju vinare s područja naše županije, kao i ugostitelje i hotelijere, da se prijave za Susret.

Susret vinara i ugostitelja održat će se 15. veljače u Vrtovima sunca u Orašcu od 11 do 16 sati. Ove godine novost su radionica ''Potencijali nove berbe / kušanje mladih vina'' i okrugli stol ''Gdje je mjesto lokalnim sortama na hrvatskim vinskim kartama?'', a koje će voditi nagrađivani hrvatski sommelier Siniša Lasan, sommelierski prvak Hrvatske i sudac Decanterovih svjetskih nagrada.

Ovaj susret, četvrtu godinu zaredom, organizira se s ciljem povezivanja vinara i ugostitelja u vrijeme kada se formiraju vinske karte za novu sezonu. Omogućuje direktnu prezentaciju vina potencijalnim novim kupcima te dogovaranje uvjete suradnje, a ugostiteljima je prilika da otkriju nova zanimljiva vina. Susret je zatvorenog tipa te nije dostupan za širu javnost kako bi se postigla ciljana atmosfera nesmetanog dogovora i fokusa na ostvarivanje poslovne suradnje.

Sudjelovanje na poslovnom susretu je bez naknade, a potrebno je samo prijaviti se na telefon 020 312 714 ili e-mail mvitkovic@dunea.hr - vinari najkasnije do 6. veljače, a prijave ugostitelja primaju se do 13. veljače.

Vinari uz prijavu trebaju navesti:

Ime vinarije

Kontakt (adresa, mob, tel, e-mail)

Popis vina (s oznakom berbe) koje će predstaviti

Više informacija može se pronaći na www.dunea.hr.