vijesti www.metkovic.hr

 Manifestacije

Posjetite Edukativni centar 'Congeria – Jama u Predolcu'

Metković, 23.1.2018. - Hrvatsko muzejsko društvo u suradnji s brojnim hrvatskim muzejima i drugim baštinskim institucijama u petak, 26. siječnja 2018. godine trinaesti put organizira manifestaciju Noć muzeja, u kojoj sudjeluje i Edukativni centar Congeria – Jama u Predolcu.

– Naglasak ovogodišnje manifestacije stavljen je na sport i sportske aktivnosti, koje su dobrim dijelom ugrađene u naš rad, pa ćemo stoga u suradnji s metkovskom ispostavom Hrvatske gorske služboe spašavanja organizirati pokaznu radionicu namijenjenu ponajprije mlađim uzrastima do 18 godina, što ne isključuje ni odrasle koji se odluče za sudjelovanje.

Radionica će se održati u petak 26, siječnja od 15 do 18 sati na lokaciji Edukativnoga centra Congeria u Dubrovačkoj ulici 77 u Metkoviću. Molimo sve zainteresirane da nam po mogućnosti najave svoje sudjelovanje, da bismo mogli kvalitetnije održati ovu praktičnu radionicu, kako na zadovoljstvo svih aktivnih sudionika, tako i same publike. Za sve informacije i prijavu za sudjelovanje možete nas kontaktirati na 098 1744 999 ili na e-mail info@jama.hr. Na dan održavanja manifestacije Noć muzeja radno vrijeme bit će od 14 do 22 sata – rekao nam je voditelj Edukativnoga centra Congeria – Jama u Predolcu Markica Vuica.