vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Ćulum i Leontić srebrna i brončani u Samoboru

Metković, 15.1.2018. - Od 12. do 14. siječnja u Samoboru je održano Međunarodno karate natjecanje Grand Prix Croatia, na kojemu je s 1769 natjecatelja nastupilo 214 klubova iz 23 zemlje. Karate-klub Metković nastupio je s četiri natjecatelja u šest kategorija, koji su u borbama osvojili jedno srebro i jednu broncu.

Srebro je osvojila Laura Ćulum u kategoriji učenica - 44 kg, prošavši dva kola te u finalu izgubivši od prvakinje Balkana 1:0. Broncu je osvojio Ante Leontić, prolaskom dvaju kola i jednom dobivenom borbom u repasažu, u kategoriji učenika - 46 kg. Također, blizu medalje je bio i Duje Mihaljević, koji je u kategoriji učenika - 42 kg pobjedama došao do polufinala, ali je u repasažnoj borbi za treće mjesto izgubio i ostao bez medalje. Isto je bilo s Laurom Ćulum u drugom nastupu u kategoriji ml. kadetkinje - 45 kg, gdje je, također, došla do polufinala i izgubila u repasažu za broncu. Nastupila je bez uspjeha i Lucija Utovac, inače brončana sa zadnjega nastupa za reprezentaciju na Balkanskom prvenstvu škola.

Karate-klub Metković upisuje nove članove svakoga ponedjeljka, srijede i petka od 17 do 22 sata u klupskim prostorijama u Ulici Kralja Zvonimira 4a, prostor bivšega Anaid-Lesnine, prvi kat iznad igraonice Zvrk.

Telefon za info 098 171 36 36.

Sve o klubu može se vidjeti na www.kkmetkovic.hr.