vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Novogodišnje želje RK Jerkovac

Metković, 3.1.2018. - Stigla je i nova godina. Nadamo se da ste je sretno i zadovoljno proslavili uz svoje najmilije. Kako kažu - nova godina, novi ja. Tako i mi imamo neke želje – kažu u RK Jerkovac u svojoj šaljivoj novogodišnjoj čestitci.

Prva nam je želja da se rukometni tereni skrate svoje dimenzije na 30 x 15 m. I da se igra samo minirukomet, a golovi budu žuta strunjača. Tada ćemo biti najbolji i nitko nam neće biti ravan.

A druga je da se rukometne utakmice igraju isključivo na asfaltu. Zimi. I samo s crvenom loptom gumenkom (tko je trenirao znat će na koju se misli). Da teren ima minimalno dvije lokve vode. Jedna na centru i druga u suparničkom devetercu.

Eto malo ste se nasmijali i našalili s nama. A Vi koji ste se našli u ovom gore tekstu, naletite nekad do dvorane, na istom smo mjestu. Ne brinite nećete se izgubiti, nije da je nikla neka nova dvorana u blizini ili nešto slično.

I dalje nas vjerno pratite na www.rkjerkovac.hr

P. S. Ako čita netko iz Grada ili Županije, imamo mi i nacrte, tlocrte i bokocrte dvorane, vi samo donesite blokove, naša miješalica već radi.