vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Rastimo zajedno

Metković, 29.9.2017. - U Dječjem vrtiću Metković, uskoro započinje novi, drugi ciklus radionica za roditelje Rastimo zajedno koji je nastao kao dio šireg programa UNICEF-a za podršku roditeljstvu: Prve tri su najvažnije!

Na radionicama će roditelji s voditeljicama i drugim roditeljima upoznati bolje sebe kao roditelja, uvidjeti načine na koje se odnose prema svom djetetu te doznati i za druge moguće načine.

Također će se upoznati sa znanstvenim stajalištima o pozitivnoj interakciji roditelja i djeteta, kao i o roditeljstvu na dobrobit djeteta (i roditelja).

U današnje vrijeme kada se susreću s mnoštvom poruka o poželjnom načinu podizanja djece, roditelji često imaju nedoumica, npr:

- Postupam li dobro, jesam li prestrog ili preblag?

- Što mojem djetetu zaista treba? Činim li dovoljno?

- Kako raditi što je najbolje za dijete, a pri tome ne zanemariti sebe?

Program radionica za roditelje ˝Rastimo zajedno˝ podijeljen je u jedanaest širih tema, jedanaest radionica koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od dva sata.

Radionice su besplatne!

Broj polaznika je ograničen, stoga Vas molimo da se odazovu oni roditelji koji će moći sudjelovati u cijelo ciklusu od 11 radionica. Radionice su namijenjene roditeljima djece do četiri godine.

S radošću Vas očekujemo na prvom susretu koji ćemo upriličiti u utorak, 3. listopada 2017. godine od 17 do 19 sati.

Radionice provode odgojiteljice educirane za vođenje programa radionica Rastimo zajedno: Davorka Šutalo, Marina Barjaktarević i Karmen Laskač.

Prijave i dodatne informacije na tel. 097/ 698 55 14.