vijesti www.metkovic.hr

 Šport

17 medalja za KK Knez Domagoj

Metković, 23.2.2015. - Na Prvenstvu Dalmacije održanom 22. veljače u Pločama Karate-klub Knez Domagoj Metković sudjelovao je s 14 natjecatelja te ukupno osvojio 17 medalja.
    Zlatne medalje u borbama osvojili su Vedran Ćupurdija u kategoriji mlađi seniori +84, Josipa Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje +55, Matea Bebić u kategoriji učenice -44 i Ana Bebić u kategoriji mlađe učenice +36.
    Srebrne medalje u borbama ostvarili su Klara Marević u kategoriji juniorke +59, Petra Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje +55, a u katama Luka Marević u kategoriji mlađi kadeti i Josip Kravar u kategoriji cicibani. Srebrnu medalju u borbama u kategoriji ekipno učenice osvojila je i Matea Bebić, koja je nastupila s članicama KK Kumite Gradac i svojom pobjedom donijela odlučujuće bodove.
    Broncu su ostvarili Vedran Ćupurdija u kategoriji seniori +84, Petar Jeramaz u kategoriji mlađi seniori -84, Ante Bebić u kategoriji juniori -76, Ivan Marević u kategoriji kadeti -57, Josipa Bebić u kategoriji kadetkinje +54, Ivana Ilić u kategoriji učenice +44, Luka Kravar u kategoriji učenici -38 i u kategoriji mlađe kadetkinje ekipno Josipa, Petra i Matea Bebić.