vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Od ponora do Olimpa
NK Neretva – NK Hajduk II 3:2 (1:2)

Metković, 30.11.2014. - Neretva je danas na Igralištu Iza Vage u 17. kolu 3. HNL – jug rezultatom 3:2 nadigrala momčad Hajduka II. Neretvi sve pohvale jer je nakon vodstva Hajduka II od 0:2 uspjela preokrenuti rezultat i osvojiti sva tri boda. Pogotke za domaću momčad postigli su Kaleb u 36., Milinković u 59. i Jerković u 90. minuti, a za Splićane su pogodili Bencun u 9. i Balić u 17. minuti susreta.
     Prikazanom igrom moglo je biti zadovoljno i petstotinjak gledatelja koji su uz velik broj golova mogli uživati i u odličnoj predstavi na iznimno teškom terenu na kojemu su obje momčadi igrale vro borbeno, što dokazuje i krajnji ishod susreta.
   Današnjom pobjedom Neretva jesenski dio prvenstva završava na četvrtom mjesto na tablici i najuspješniji je klub Dubrovačko-neretvanske županije u jesenskom dijelu natjecanja.
Za Neretvu igrali: Hodžić, Sršen (od 55. minujte Jerković), Jelavić, Kuran, Kaleb (do 87. minute kada je zbog drugoga žutog kartona zaradio crveni), Glavan, Batinović, Čelić (od 60. minute Tomas), Milinković, Brečić (od 84. minute Vrnoga), Crnčević.
Za Hajduk II igrali: Gabrić, Mikanović (od 74. minute Župan), Bosančić, David, Milić, Ljubičić, Bašić, Vuković, Bencun (od 86. minute Hairlahović), Balić (od 90. minute Sršen), Mujan.