vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Uspješan nastavak sezone

Metković, 17.11.2014. - Rukometaši RK Metković 1963 nastavili su poslije stanke s dobrim partijama na domaćemu terenu i pred 600 gledatelja gostima iz Rijeke vrlo brzo pokazali koliko je tvrd metkovski parket.
    Utakmicu pogodcima otvaraju Paponja i Jelinić, ali gosti poravnavaju, što je bilo jedino poravnanje rezultata na utakmici. Ostatak susreta zasluženo pripada našim momcima. Mini-pripreme i odmor od dva tjedna odlično su iskorišteni pa je djelomično izbrisan gorak okus poraza iz Županje.
    Domaći kontrama, atraktivnim proigravanjima i cepelinima još više povećavaju razliku. Proradila je i obrana, a svoj je doprinos dao iskusni Karabatić pa se na poluvrijeme otišlo s 21:13.
    Drugo poluvrijeme na vrata Metkovića staje sigurni Mudrinjak i pokazuje zašto spada u red mladih reprezentativaca. Osim njega, u budućnost hrvatskoga rukometa sigurno spada i mladi Vistorop, koji se sinoć predstavio metkovskoj publici.
    Naši već prekosutra u 18.30 igraju na domaćem terenu utakmicu 2. kola Kupa regije protiv RK Split.

RK Metković 1963 39 (21) : 28 (13) RK Kozala
GSD Metković, gledatelja 600
Karabatić 9 (1p), Marić 3, Jelčić, Jelinić 6, Matić 2, Buntić, Džeba 2, Zovko 3, Dolić, Mudrinjak 9 (1p), Paponja 6, Jurković 1, Vistorop 3, Mataga 3, Kozina 5, N. Dominiković 5.
Izvijestio: Vinko Kaleb