vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Dramatična završnica pripala 'Jamatvi'

Metković, 18.3.2014. - Završnica i doigravanje IV. zimske boćarske lige ponudila je u finalu dramatičan završetak između boćara Jamatve iz Vrgorca i Župe sv. Nikole Metković. Boćari Jamatve imali su veliku prednost, no borbeni i motivirani boćari Župe sv. Nikole uspjeli su to stići i na isteku vremena poravnati rezultat.
    Na svim se stazama čekalo tko će uzeti posljednje punte za ukupnu pobjedu. To je za dlaku uspjelo boćarima Jamatve koji su uz neriješeno u utakmici 4:4 te sa 35:33 u puntima došli do pobjede i trećega naslova zaredom u zimskoj boćarskoj ligi Metković 2014.
    Sve pohvale i boćarima Župe sv. Nikole za dobru igru u finalu te boćarima Pruda za oba završna dana natjecanja i zasluženo osvajanje trećega mjesta uvjerljivom pobjedom protiv Pločana 0:8 (33:50).
    Pohvale i organizatoru Cafe baru Bulin i Miri Barišiću koji je za tri prvoplasirane momčadi osigurao prigodne medalje i pehare što su ih najboljima dodijelili zamjenoca gradonačelnika Katarina Ujdur, predsjednik Saveza sportova prof. Nino Šešelj i vaš izvjestitelj Nikica Medak (www.facebook.com/SportNeretva).