vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Danas veliko finale MNT-a 'Metković 2013'

Metković, 23.12.2013. - Sinoć su odigrane utakmice poluzavršnice MNT-a Metković 2013 koje su donijele dosta uzbuđenja, a nakon kojih su se u završnicu plasirali čitlučki Caffe Pavo Dubint i metkovski CB Urban Orašina.
    Čitlučani su u prvoj polufinalnoj utakmici sa 4:2 pobijedili CB Carpe diem iz Metkovića, a u drugoj su tek nakon izvođenja šesteraca CB Urban Orašina slavili protiv MNK Crni put rezultatom 3:2 (1:1).
    U juniorsku završnicu plasirali su se Flamengo (sa 7:1 pobijedili CB Carpe diem) i Kaki šport (nakon izvođenja šesteraca sa 7:6 pobijedili Žrnjevo iz Neuma).
    Svojevrsna poslastica bila je utakmica najmlađih nogometaša NK Neretva i ONK Metković koja je završila sa 2:2, tijekom koje je publika svako malo pljeskom nagrađivala prave majstorije metkovskih nogometnih turbo-limaća.
    Danas u 17 sati CB Carpe Diem i Žrnjevo igrat će juniorsku utakmicu za 3. mjesto, dok se u finalu u 19.30 sastaju Kaki šport i Flamengo.
    U 18 sati za 3. mjesto seniora igraju MNK Crni put i CB Carpe diem, a seniorsko finale između CB Urban Orašina i Caffe Pavo Dubint na rasporedu je u 20.30.
    Prije finalnih utakmica u 19 sati odigrat će se finale Otvorenoga prvenstva Metkovića u stolnomu tenisu što ga je organizirao Stolnoteniski klub Metković.