vijesti www.metkovic.hr

 Koncert

Koncertom 'Prijatelja' započele 'Prosinačke svečanosti'

Metković, 4.12.2013. - Povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom metkovska Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj građanima je darovala koncert koji je održan sinoć u Gradskom kulturnom središtu Metković.
    Na početku koncerta okupljenima se obratio predsjednik Prijatelja Antiša Puljević i zahvalio svima koji su svojim donacijama ili na neki drugi način pomogli da Prijatelj ostvari niz velikih projekata poput kupnje aparata Neurofeedback i novoga kombija te mnogih drugih.
    Uslijedio je program što ga otvorila metkovska Klapa Sveti Nikola, nakon koje su nastupile klape iz susjedne Hercegovine: Klapa Katarina Mostar – Buna i Klapa Zvizdan iz Posušja. Nakon klapā publiku su zabavljali Grupa Vertigo i Vokalno-instrumentalni sastav Versi. Na samome kraju, kao svojevrsno iznenađenje, nastupila je članica Prijatelja Valentina Mijić, čiji je nastup, kao i uvijek do sada, publika nagradila burnim pljeskom. Ovim koncertom započele su ovogodišnje Prosinačke svečanosti. Još jednom napominjemo da će se za sva događanja u GKS-u obje dvorane grijati.