vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK Neretva – NK Konavljanin 1:0

Metković, 28.10.2013. - U 12. kolu III. HNL - jug na igralištu Iza Vage jučer je odigrana utakmica između NK Neretva i NK Konavljanin koja je završila zasluženom pobjedom Neretve 1:0.
     U prvom dijelu susreta Neretva je bila dominantnija na terenu, ali je Konavljanin uspio stvoriti tri izgledne prigoda za pogodak koje njihovi napadači nisu iskoristili. U drugom dijelu Neretva je krenula agresivno što je u 78. minuti okrunjeno pogotkom Dina Primorca. Do kraja utakmice domaći su stvarali prigode, ali ni jedna nije realizirana do kraja.
     Ovom pobjedom Neretva je napredovala za jedno mjesto na tablici i sada zauzima 15. mjesto. Iza nje su trenutno Zagora, Primorac 1929. Stobreč i GOŠK. Sljedeću subotu Neretva gostuje u Sinju kod Junaka koji trenutno zauzima 10. mjesto na tablici.
Za Neretvu su igrali: Rolj, Kuran, Dominiković, Jelić, Glavan, Sršen, Batinović, Vrnoga, Jerković (od 90. minute Ilić), Primorac (od. 88. minute Ćelić) i Magzan (od 62. minute Paponja).
Za Konavljanin su igrali: Jokanović, Bandalo (od 76. minute Lukačević), Bogdan, Vrljić, Grbešić, Đurković (od 54. minute Žanetić), Čališ (od 67. minute de Souza Cruz), Njire, Šandrk, Karabatić, Garba.