vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Štimac motivirao male nogometaše

Metković, 30.8.2013. - Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac jučer je iskoristio slobodno poslijepodne i posjetio trening zajedničke Omladinske škole ONK Metkovića i NK Neretve. Svojim dolaskom htio je dati dodatni poticaj mladim nogometašima da ustraju u bavljenju nogometom te im svojim primjerom pokazati kako se ne mora biti rođen u velikoj sredini da bi se uspjelo.
– Presretan sam jer vidim da ima puno djece. Vidim da pušu novi vjetrovi ovdje u Neretvi, klubu za koji sam istinski vezan i koji ću nastaviti pomagati svim srcem, jer ovaj novi vjetar koji je zapuhao ovdje u Metkoviću uistinu me raduje. Uvjeren sam kako će Neretva rasti jer ima trenerski kadar koji je motiviran i radi vrlo ozbiljno. Vidi se da se radi s puno zanosa i entuzijazma. Nema se, ali imat će se. Moramo raditi svi zajedno i doprinijeti da se Neretva vrati na onaj stari put na kojem je bila i to ćemo napraviti svi zajedno – rekao je Štimac koji je odlučio dodatno motivirati male nogometaše.
– Dogovorio sam se s djecom da se iz ova četiri uzrasta, koja su ovdje danas na terenu sa svojim trenerima, na kraju sezone izaberu najbolji pojedinci, ali ne samo najbolje na utakmicama nego u svim segmentima, a to su škola, trening i utakmica. Oni koji tijekom sezone budu odabrani kao najbolji na kraju će na dar po vlastitoj želji od HNS-a i mene kao izbornika dobiti ono što najviše žele, bilo da je to komplet od nekog reprezentativca, bilo trenirku ili što drugo – zaključio je izbornik Štimac.