vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Jerkovčanke u završnici Sportskih igara mladih

Metković, 29.8.2013. - ŽRK Jerkovac nastupio je u završnici Sportskih igara mladih koje su se održale tijekom kolovoza u Splitu.
     Pod vodstvom trenerice Martine Nikolić, metkovske rukometašice nastupile su u trima kategorijama. Djevojčice rođene 2002. i mlađe osvojile su treće mjesto, djevojčice rođene 1998. i mlađe natjecanje su završile u četvrtfinalu, gdje ih je zaustavila ekipa Splita od koje su izgubile rezultatom 13:12, a djevojčice rođene 1995. i mlađe izgubivši u polufinalu od ekipe ŽRK Zrinski iz Čakovca rezultatom 16:13 zauzele su odlično četvrto mjesto.
     Za ekipu Jerkovca u kategoriji 2002. i mlađe nastupile su: Lucija Crnčević, Antonela Begić, Antonija Cvitković, Lana Batinović, Lana Jurković, Tomislava Brečić, Nada Dragović, Matea Zekušić, Ivana Begić, Jela Dodig i Tihana Obradović.
     U kategoriji djevojčica rođenih 1998. i mlađe za ekipu Jerkovca igrala je ekipa sastavljena od djevojčica iz ŽRK Metković i iz ŽRK Jerkovac, a one su: Iva Borovac, Lucija Senta, Nikolina Šiljeg, Branka Marušić, Vanesa Marušić, Sara Bubalo, Iva Dominiković, Nikolina Franjić, Ivana Grmoja, Lana Batinović, Lucija Jelaš i Petra Gligorov.
     I u kategoriji djevojčica 1995. i mlađe za ekipu Jerkovca igrala je ekipa sastavljena od djevojčica iz dvaju metkovskih klubova, a one su: Lana Batinović, Iva Kordić, Ivana Grmoja, Leona Radić, Vesna Batinović, Marija Jelaš, Lucija Jelaš, Petra Gligorov, Matija Golemac, Lucija Senta, Vanesa Marušić i Nikolina Šiljeg.