vijesti www.metkovic.hr

 Poljoprivreda

Lakše je kopati nego pisati projekte

Metković, 28.8.2013. - Iz Regionalne razvojne agencije dubrovačko-neretvanske županije Dunea stigao nam je podsjetnik na to da je Ministarstvo poljoprivrede raspisalo Poziv za iskazivanje interesa za prijavu projekata koji će se financirati u 2014. godini iz jednog od EU fondova za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.
    Poziv je otvoren od 1. srpnja do 1. rujna 2013., odnosno do kraja tekućeg tjedna. Pozivaju se svi zainteresirani potencijalni prijavitelji projekata (fizičke i pravne osobe u sustavu PDV-a, poljoprivredne zadruge, lokalne akcijske grupe, jedinice lokalne i regionalne samouprave) da popune priloženi obrazac za prijavu idejnoga projekta u sektoru poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Moguće je prijaviti projekte koji su sukladni sadašnjim IPARD procedurama i objavljenim pravilnicima za provedbu IPARD programa (u svim mjerama), ali i projekte koji nisu u skladu sa IPARD procedurama.
    Obrazac za iskazivanje interesa za prijavu projektnih prijedloga možete naći na stranicama Ministarstva poljoprivrede ili na ovome mjestu.