vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Petrov: Neretva treba ostati u 3. HNL Jug

Metković, 2.8.2013. - Božo Petrov, gradonačelnik Metkovića i predsjednik Skupštine NK Neretve, objavljuje sljedeće priopćenje za medije:
    „Grad Metković zajedno s novom Upravom NK Neretve poduzima sve u okviru svojih mogućnosti da bi NK Neretvu, koja je ponos metkovskog sporta i najveća sportska institucija u dolini Neretve, održali u 3. HNL Jug.
    Dugogodišnja loša klupska politika bez dugoročnih ciljeva, usprkos velikome naporu prošle klupske uprave i velikih financijskih izdataka u proljetnom dijelu sezone, dovela je do toga da o sudbini Neretve odlučuje IO HNS-a.
    Vjerujemo da će IO HNS-a uzeti u obzir to da je Škola nogometa NK Neretve uvijek bila rasadište nogometnih talenata, o čemu svjedoči činjenica da su i trenutačni izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac i kapetan Reprezentacije Darijo Srna djeca NK Neretve.
    Isto tako držimo da bi Liga 18, bez obzira na veći broj klubova, bila kvalitetnija i zanimljivija ako bi u njoj nastupala nogometna institucija kao što je NK Neretva.“