vijesti www.metkovic.hr

 Tradicija

Marin Dodig najbolji s mosta

Metković, 18.7.2013. - Marin Dodig pobjednik je ovogodišnjih skokova u Neretvu što ih je deseti put za redom organizirala SKU Ispod mosta. Marin je za nijansu bio bolji od drugoplasiranoga Mate Mijića Škive, a taj isto tako od Denisa Garbe. Dodigu je pripala novčana nagrada od 1000 kn, Mijiću od 600, a Garbi od 400 kn. Uz to predsjednik Udruge Ivica Arapović uručio im je i sponzorske nagrade koje su osigurali Pizzeria Milano i Melody. Jučer su lučki most i riva uz park ponovno bili načičkani mnogima koji su došli promatrati skokove u Neretvu. Skakalo se u trima kategorijama, a kao dodatak održano je natjecanje u penjanju uz konop. Sve je to pratio Ocjenjivački sud u sastavu Željana Musulin, Leo Perdeda, Nino Šešelj, Neda Bjeliš i Damir Vučina.
    U skokovima s male skakaonice prvo mjesto je pripalo Ivanu Mareviću koji je tako osvojio bicikl, dar Jura shopa. Drugi je bio Ante Pilj, a treći Luka Mareviću. Njima je nagrade uručio gradonačelnik Božo Petrov.
    Luka Obradović je za nepunih 29 sekunda uspio doplivati do konopa koji je visio s mosta i uspeti se uza nj. Za to je osvoji pršut, dar firme Kulina.
    U skokovima s velike skakaonice bila je oštra konkurencija. Još jednom je slavio Luka Obradović, a za njim su ostali Denis Gabro i Marijan Mijić. Novčane i sponzorske nagrade uručio im je zamjenik gradonačelnika Nikola Grmoja.