vijesti www.metkovic.hr

 Tragedija

Noć strave u dolini Neretve

Metković, 22.12.2012. - U razmaku od oko 2 sata u dolini Neretve noćas su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su izgubljena tri života, dok se za jedan bore liječnici.
    Ne znamo detalje o toj nesreći, ali neslužbeno doznajemo da je jutros iza dva sata na lokalnoj cesti Komim-Rogotin kraj pružnoga prijelaza s ceste izletjelo vozilo u kojemu su bila tri putnika, od kojih su dva poginula, a treći je teško ozlijeđen.
    Na drugome kraju doline, na izlazu iz Metkovića prema graničnome prijelazu Metković-Doljani jutros je oko 4.20 na državnoj cesti D9 vozač peugeota 206 splitskih oznaka najprije udario u rasvjetni stup i betonsku arlu od koje se automobil odbio na drugu stranu ceste i završio u Neretvi. U nesreći je, kako smo čuli, stradao mladi policajac koji je iz Slavonije došao na službu u Metković. Ronioci JVP Metković čeličnim su užetom vezali potonulo vozilo koje je autodizalica potom izvukla na površinu. Najvjerojatniji uzrok nesreće je velika brzina u zavoju na skliskom kolniku. Očevid je u tijeku.