vijesti www.metkovic.hr

 Obrazovanje

106. plenum HDGPP-a u Metkoviću

Metković, 28.10.2012. - U organizaciji Hrvatskoga društva glazbenih i plesnih pedagoga u Metkoviću je u četvrtak održan 106. plenum na kojem su se u Hotelu Narona okupili većinom ravnatelji hrvatskih osnovnih i srednjih glazbenih škola. Domaćin je bila Osnovna glazbena škola Metković.
    Okupljene je u ime domaćina pozdravio ravnatelj OGŠ Metković Zvonko Knežević, zaželjevši im ugodan boravak u Metkoviću rekavši kako se nada da će nakon radnoga dijela biti dovoljno vremena da upoznaju grad i njegovu okolicu. U ime Grada Metkovića pozdrave je uputio pročelnik za društvene djelatnosti Mojmir Vladimir, a u ime DNŽ dožupanica Marija Vučković.
    Na Plenumu se govorilo o organizaciji natjecanja koja će se, od regionalne do državne razine, održati u prvoj polovini 2013., predstavljen je program stručnih seminara, dana su pojašnjenja o napredovanju nastavnika te obrađeno niz drugih tema vezanih uz tu specifičnu struku.
    Druženje je nastavljeno drugoga dana kada je gostima organizirana plovidba lađom jezerom Kuti i zajednički ručak na imanju obitelji Crnčević.