vijesti www.metkovic.hr

 Rad udruga

Osvrt na provedeni projekt

Metković, 29.5.2012. - Udruga Otac Ante Gabrić upriličila je druženje za sudionike nedavno završenog projekta Radost zajedništva – učimo iz života kako bi se zajednički osvrnuli na aktivnosti koje su u okviru projekta provedene.
   Riječ je o projektu s kojim se Udruga natjecala u okviru Natječaja za udruge u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2011/2012. za koji je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa izdvojilo financijska sredstva u iznosu od 45 tisuća kuna. Projekt se provodio od studenoga prošle godine do svibanj ove godine.
   Na početku druženja sve prisutne pozdravio je predsjednik Hrvatskog sabora kulture Zdravko Obradović koji se u svom izlaganju osvrnuo na volonterski pokret i njegovo značenje u očuvanju tradicijske baštine. O projektu, iskustvima i onome što se njime postiglo govorile su Kristina Roglić, Paula Miličević i voditeljica projekta Anđelina Jerković.
   Posljednja aktivnost iz projekta bit će vožnja lađom, nakon čega će se svi sudionici, njih oko 100, u majicama s nazivom projekta za uspomenu zajednički fotografirati.