vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Prijateljska utakmica veterana i seniora

Metković, 28.5.2012. - Na igralištu ONK Metković jučer je odigrana prijateljska utakmica između veterana ONK Metković i prvoga sastava, odnosno seniora ONK Metković koja je završila neriješenim rezultatom 5:5. Utakmicom je tradicionalno obilježen završetak prvenstvene sezone za seniore koji su se u proteklom razdoblju natjecali u 4. HNL – jug, skupina 'C'.
   Prvi dio utakmice, barem rezultatski, pripao je seniorima pa se na poluvrijeme otišlo pri rezultatu 2:1. U nastavku utakmice veterani su pokazali kako iskustvo u nekim situacijama nadvladati mladost, ali im to na kraju ipak nije bilo dovoljno za pobjedu.
Za veterane su igrali: Ivo Bubalo, Draženko Borovac Bili, Veljko Begić, Milorad Dodig, Mate Borovac Peca, Krešo Plećaš, Josip Mateljak, Goran Marušić Moreno, Ivica Volarević Buć, a momčad se pojačala sa starijim igračima prvoga tima: Josipom Erešom, Nevenom Majićem, Tomom Plečašem i Ivanom Plečašem. Ovaj put zbog ozljeda nisu nastupili: Jure Talajić, Zoran Ćužić, Milan Bandur, Ivica Vladimir, Damir Vladimir, Ante Bebić, Hrvoje Ćelić i Dinko Terkeš.
Za seniore su igrali: Jelčić, Komazin, Talajić-Taca, Boras, Družijanić, Majić, Marević, L. Borovac, Raguž, Ereš, M. Borovac, Veraja. Trener: Jozo Veraja Mama.