vijesti www.metkovic.hr

 Televizija

Škoro i Bratoš ocjenjivali kandidate

Metković, 15.5.2012. - U Galeriji GKS-a Metković jučer je održana audicija za drugi ciklus glazbene emisije Pjevaj moju pjesmu koja će se od jeseni ponovo prikazivati u programu HRT-a.
     Riječ je o pjevačkom, ali i humanitarnom showu HRT-a u kojem se ekipe iz 16 hrvatskih gradova, sastavljene od najmanje četiri natjecatelja, natječu u četiri pjevačke igre. Natjecateljski tim koji na kraju serijala pobjedi osvaja novčani iznos koji po svom izboru daruje najpotrebitijima u gradu iz kojega dolazi.
     Na audiciju se prijavilo dvadesetak kandidata - pjevača amatera, koji su svoj pjevački talent pokazali pred ocjenjivačkim sudom u sastavu Miroslav Škoro i Nikša Bratoš. Nakon kraćeg predstavljanja, kandidati su otpjevali po dvije pjesme (jednu bržeg ritma, jednu sporijeg), a sa svakim od njih kraći razgovor obavio je i novinar Daniel Despot.
     Tko je zadovoljio svojim nastupom kandidatima će biti javljeno između 5. i 15. lipnja nakon čega će se znati i tko je odabrana ekipa koja će u emisiji Pjevaj moju pjesmu predstavljati naš grad.