vijesti www.metkovic.hr

 Gradske vijesti

Potpisana dva ugovora

Metković, 4.9.2011. - Danas su u Metkoviću potpisana još dva vrijedna ugovora s Ministarstvom regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva RH. Prvim ugovorom spomenuto Ministarstvo pomoći će obnovu samostana sestara Služavki Maloga Isusa u Metkoviću, a drugim se Braniteljskoj zadruzi Modro-zelena iz Metkovića odobrava korištenje zemljišta u državnom vlasništvu.
   Ugovor o sufinanciranju projekta sanacije prizemnog dijela samostana u iznosu od 200 tisuća kuna potpisala je predstojnica samostana s. Branka Babaić.
   U ime Zadruge branitelja Modro-zelena ugovor je potpisao jedan od upravitelja Nebojša Jerković. Tim ugovorom Zadruga je u Općini Slivno na području između mjesta Raba i Komarna dobila pravo služnosti državnim zemljištem, površine 20,08 ha, u svrhu podizanja višegodišnjih nasada vinograda na rok od 50 godina.
  Već potpisane ugovore od strane potpredsjednika Vlade RH i ministra spomenutog Ministarstva Božidara Pankretića na potpisivanje u Metković donio je metkovski gradonačelnik Stipo Gabrić.