vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Vibe CB pobjednik turnira 'Eugen Erjauc'

Metković, 21.7.2011. - Na igralištu SC Orašina završen je 1. memorijalni malonogometni turnir Eugen Erjauc koji je započeo 4. lipnja. Prvo izdanje Turnira pripalo je ekipi Vibe caffe bar koja je u finalnoj utakmici rezultatom 3:1 savladala ekipu MNK Killersi. Treće mjesto bez borbe pripalo je ekipi Street boys koja je utakmicu trebala odigrati protiv MNK Crni put.
   Najboljim igračem proglašen je Ante Mihaljević iz ekipe MNK Killersi, najbolji strijelac je Ivan Galove iz ekipe Vibe caffe bar, a trofej Fair play pripao je ekipi MNK Mlinište.
   U zabavnom dijelu večeri nastupila je ovogodišnja pobjednica Glasa Neretve Martina Živkušić, a odigrane su i dvije revijalne utakmice i to između NK Neretve i NK Neretvanca koja je završila rezultatom 9:1 za Metkovce te utakmica između članova Udruge veterana IV. gardijske brigade i prijatelja Eugena Erjauca koja je završila neriješenim rezultatom 3:3.
   U ime organizatora MNK Killersi turnir je proglasio zatvorenim Ante Boras koji se tom prigodom zahvalio svim sudionicima turnira, sponzorima, medijskim pokroviteljima i svima koji su pomogli da se turnir održi, a posebno je zahvalio obitelji Erjauc koja je dopustila da turnir ponese Eugenovo ime.