vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Boksači se vratili s medaljama

Metković, 28.3.2011. - Nove sportske uspjehe ostvarili su borci metkovskog Kluba tajlandskog boksa Tigar koji su u proteklih mjesec dana nastupili na dva značajna natjecanja.
   Na Državnom prvenstvu u kickboxingu, disciplina Full contact, koje je održano u Zadru 12. ožujka među 172 borca iz cijele Hrvatske nastupilo je i troje Metkovaca od kojih se dvoje kući vratilo s brončanim odličjima, Doris Rodin u kategoriji juniorke do 56 kg i i Boško Mišić u kategoriji seniori  do 71 kg.
   Na Državnom prvenstvu u tajlandskom boksu, održanom u Splitu 20. ožujka, nastupilo je pet natjecatelja. Srebrene medalje osvojili su Doris Rodin u kategoriji juniorke do 56 kg, Jerko Bebek u kategoriji juniori do 71 kg i prošlogodišnji juniorski prvak države u tajlandskom boksu Boško Mišić u kategoriji seniori do 71 kg. Brončane medalje osvojili su Branimir Jelčić u kategoriji juniori do 63,5 kg i Petar Jezidžić u kategoriji seniori preko 91 kg. Na Prvenstvu je ukupno nastupilo 96 boraca iz svih krajeva Hrvatske.
   Metkovske borce uskoro očekuju nove borbe i nastupi, državna prvenstva u kickboxingu u najtežim disiplinama Low kick i K1-stil u travnju i svibnju.
   Kluba tajlandskog boksa Tigar od početka 2011. punopravni je član i Hrvatskog kickboxing saveza gdje je registriran pod imenom KBK Sv. Nikola.