vijesti www.metkovic.hr

 Rad udruga

Vrtićanima televizor na dar

Metković, 16.3.2011. - Danas su članovi Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj na prigodnoj svečanosti uručili televizor, digitalni prijamnik i manju količinu edukativnih igračaka Dječjem vrtiću Radost. U ime Prijatelja ravnatelju vrtića Frani Vištici donaciju je simbolično predala Ines Dominiković.
   Riječ je o ispravnom, rabljenom televizoru koji je donedavno korišten u prostorijama Udruge, a kako nije bio često u uporabi zaključeno je kako će biti puno bolje iskorišten u prostorima u kojima borave djeca. Darovane igračke dio su jedne od pošiljaka humanitarne pomoći koja je u Udrugu stigla nakon prosinačkih poplava pa je bilo logično da ih dobije vrtić na desnoj strani grada koji je prošle godine dva puta nastradao u elementarnoj nepogodi.
   Predsjednik Prijatelja Antiša Puljević rekao je da je današnje druženje početak suradnje s Dječjim vratićem Metković koja će se nastaviti i dalje, a mališane i njihove tete pozvao je da posjete prostorije njegove udruge. Okupljeni mališani gostima su pjesmom zahvalili na darovima.